Kaikki » Känkkyä ja kebabia » Ninwe

Ninwe
  Mukavaa old skool -känkkykulttuuria

Pizza Kebab Kasvisruoka
Ninwe syksyllä 2008

Hinnasto (12.04.2010)

Varsin mukava old skool -känkkykulttuuria edustava laitos monipuolisella menulla ja aidolla ilmapiirillä. Asiakaspaikkoja on noin 20 ja tila itsessään on hyvin kompakti. Ninweä on vuosien varrella remontoitu jatkuvasti parempaan suuntaan.

Uusin uudistus teki Ninwestä yökaenkkylän ja samalla kotiinkuljetus putosi pois (10/2011).

Saatavana myös salaattiannoksia, kebabeja ja kebab-känkky-risteytyksiä.

TJEU: Tropic chiken (jauheliha, ananas, aurajuusto) jota ei valitettavasti enää uudistetulta listalta löydy.

Ninwestä löytyypi myös mm. kebab kermaperunoilla ja kanakebab.

Knoppitietoa: Ninwe (Nineveh) oli Assyrian viimeinen pääkaupunki, jonka assyrialaiset menettivät vuonna 612 ennen ajanlaskun alkua kolmekuukautisen taistelun päätteeksi. Nykyään kaupunki tunnetaan paremmin Mosulina (Irak).

Ninwe goes social: Ninwe Facebookissa» Täydennä känkkylän tietoja
» Kerro muuttuneista tiedoista
Kirjoitettu maanantaina, 12.04.2010 13:26 Kooste / KTF
Päivitetty maanantaina, 24.10.2011 12:25 Petteri / KTFKommentoi paikkaa

Kaikki kommentointi sivustolla on toistaiseksi estetty häiriköinnin vuoksi.Kommentit vuodelle 2013

Arkisto: 2013 (20)  2012 (53)  2011 (40)  2010 (45)  2009 (50)  2008 (53)  2007 (42)  2006 (54)  2005 (48)  2004 (47)  2003 (22)  2002 (1)  2001 (12)  

Ninwestä oli pari huonoa kokemusta ajoilta ennen kristuksen syntymää, mutta nykyään paikka on oulun kärkikastia. Peukku!
Tuli testattua piiitkästä aikaa. Pakon edessä oli mentävä, kun muut mestat loisti kiinniolollaan. Vähän huonoja muistoja aikojen takaa tästä paikasta oli. Noo, pepperone lätty testiin ja kaverille keburulla .Palvelu perus letkeää ja mukavaa. Väsäys aika n.10min. Paketit kantoon ja syömään. Yllätykseksi känkky oli helvetin hyvää. Plussaa tuoreista paprikoista. Kaverin keburulla keräsi myös ylistyssanoja ja pysyi hyvin kasassa. Joutuu kyllä käymään uuestaanki ja testaan oliko vahinkolaukaus vai onko taso todella noussu. +
Ijsvos jaahas, Oletkohan käynytkään edes kyseisessä paikassa ?
Allergikon ei tässä paikassa kannata aikaansa tuhlata, henkilökunnan kielitaito ei todellakaan riitä selvittämään yhtään mitään eikä asennekaan taida olla ihan kohdallaan. Annoksen suuruus on positiivinen asia ainoastaan siinä tapauksessa että ruoka on hyvää ja täällä se ei sitä ole - välttävää perushuttua jonka voi toki syödä mutta en sitä herkuksi menisi kehumaan.
Yökänkkyjen kanssa on aina vähän niin ja näin tässä kaupungissa. Tällä kertaa en kumminkaan pettynyt. Ulkonäkö ei ollut kummoinen ja reunat olivat suuret, mutta maku oli hyvä ja suolainen niinkuin täytteenikin. Omissa kirjoissa paikka nousi taas kolmen suosikkipitserian joukkoon ja ehkä parhaaksi yökänkkyläksi.
Yöllä känkkyä hakiessa saattaa saada vähän mitä sattuu, vaihtelu on ollut melkoista. Välillä tulee peruspitsaa, välillä taas vaikuttaa kuin lätty olisi paiston jälkeen käynyt lavuaarissa.
Ninwen pizzoista en niinkään välitä, mutta kanasalaatti on aivan taivaallista ja oonki siihen koukussa! Ja annos on ISO!
Kebu ranskalaisilla ei ehkä kokonsa puolesta ollut kauheen iso, mutta makunsa puolesta oli kyllä siitä eestäkin. Mikäli ei oo pakko saaha niin isoa settiä että syö seuraavana päivänäkin, niin ehottomasti kannattaa kokkeilla. Tosin eiköhän tuosta pienemmällä nälällä söis toisenki kerran.
Nopeasti sain baari-illan jälkeen pizzani : Daklat 8 egeä. Täytteitä aika runsaasti ja kokonaisarvosana hyvä ja täyttävä. Viereisen puiston lokit söivät loput hyvällä ruokahalulla, miltei riidellen viimeisistä rippeistä. Palvelu on ehkäpä paikassa jopa parantunut.
huomasin, että täällä juusto laitetaan täytteiden päälle (joka on väärin, ainakin neitnmukaan ja monien kokkien) sillä se tekee pitsan pinnalle juustokuoren... ja sit se laittaa täytteet valuumaa jne
huomasin, että täällä juusto laitetaan täytteiden päälle (joka on väärin, ainakin neitnmukaan ja monien kokkien) sillä se tekee pitsan pinnalle juustokuoren... ja sit se laittaa täytteet valuumaa jne
hienoa pojat jälleen, bellissima ! ;D
Pizza oli kyllä ihan hemmetin hyvää. Vaalea nainen kassalla oli asiakaspalvelija paikallaan. Paikassa ei voi syödä 'posliinilta', vaan pahvilaatikosta muoviaseilla. Noh, kännissä kai sitä täällä asioi joka tapauksessa.
mahtavat pitsat,valkosipuli oulun paras ja sopivat hinnat. ihan parasta
Rullakebab oli erittäin hyvää, mutta pizza oli tällä kerralla kyllä vähän pettymys. Toki tilasin sen liian monella täytteellä (+2 euroa), mutta silti se tuntu vähän niinkuin täytteet olisi raakana heitetty pizzan päälle uunin jälkeen ja ne eivät pysyneet pizzassa kiinni. Palvelu oli todella hyvää kuitenkin ja ehkä tuo mun pizza oli vain sattuma.
Hyvä lätty oli ja pirtsakka palvelu.
Mikahan Fratellin mainosmies tama "Mina" nimimerkki on?

Sila on kaiki aakkoset hukasa.

Eni mene Fratelli syömään.

Yhdentoista aikaan illalla mentiin parin kaverin kanssa ko. paikkaan, joka oli silloin tyhjillään. Vakio myyjätyttö otti tilaukset iloisesti vastaan ja pitsat saatiin pöytään nopeasti. Täytteitä todella reilusti, pohja sopivan paksu kaikkien mieleen ja muutenkin kaikinpuolin laadukas pitsa. Kyllä kelpaa edelleen Ninwessä käydä känkyllä!
Eilen tuli Ninwessä syötyä kunnon viiden täytteen känkky. Hinta vain 8 euroa, hyvää oli ja nälkä lähti. Ninwe jyrää.
Eilen tuli Ninwessä syötyä kunnon viiden täytteen känkky. Hinta vain 8 euroa, hyvää oli ja nälkä lähti. Ninwe jyrää.
Arkisto: 2013 (20)  2012 (53)  2011 (40)  2010 (45)  2009 (50)  2008 (53)  2007 (42)  2006 (54)  2005 (48)  2004 (47)  2003 (22)  2002 (1)  2001 (12)  
Arvosana

Palvelu

3.3

***
-
*
-

Ruoka

3.3

***
-
*
-

Miljöö

2.4

**
-
*
--

Arvosana

3.0

***
-
*
-

184 käyttäjän mielipiteet.
Ninwe
Yhteystiedot:

Kategoria:

Aukioloajat:

Maksutavat:
Aliakset:

Avattu vuonna:
Samalla paikalla
GP.blog
Rekisteröityneet käyttäjämme ovat käyttäneet tähän paikkaan rahaa yhteensä 2 033.78 euroa.