Kaikki » Arkiruokaa » Subway, Keskusta

Subway, Keskusta
  Ketjusubia patonginpuutteeseen

Gluteenitonta ruokaa Patonki Kasvisruoka
Keskustan Subway syksyllä 2008

Hinnasto (www-sivu)

Oulun ensimmäinen Subway-ketjun patonkisyöttölä laskeutui oululaisten keskuuteen 400-vuotisjuhlan kunniaksi tai siitä piittaamatta. Oulun Subi on osa lähes 30 000 sukellusvenepatonkiravintolan evil empireä, mutta kuitenkin ihan symppiksen oloinen ketjupaikka. Patongit tuskin riistävät Afrikan lapsia.

Subi tarjoaa siis patonkia eri pituisina paloina ja eri täytevaihtoehdoilla. Valittavaa riittää, sillä patongintilaus on (yksinkertainen) monivalintatilanne. Ravintola itsessään on suhteellisen pelkistetty ja varmaan sellaiset 40 patonginahtaajaa mahtuu kerrallaan pöytiin.

Patongin lastaus alkaa valitsemalla sopivan pituinen patonki (15/30 cm) ja leivän laatu. Seuraavaksi sitten kootaan joko vapaavalintainen setti patongin sisään tai valitaan listalta joku valmiiksi tyypattu täytepaketti ja siihen vielä soppelit salaatit. Kastikevaihtoehtojakin löytyy useampia erilaisia ja koko systeemi voidaan vielä tuunata kuntoon lisäämällä siihen jotain lisämaustetta, kuten parmesaania, suolaa, pippuria tai vaikka viinietikkaa.

Lisäpisteitä Subi saa luonnollisesti siitä, että menusta löytyy lisäpekonitäytevaihtoehto. Hinnat 15 cm subeilla vaihtelevat vajaasta neljästä eurosta 5,50 euroon, ja mikäli subin haluaa 30 cm pituisena, maksaapi sitten 2,5 euroa lisää. Lounasvaihtoehtona ihan veikeä vaihtoehto, mutta raavaan miehen krapulaa ei patongilla tapeta, vaikka lisäpekonilla vikiteltäisiinkin.

Mystisin ateriakokonaisuus saadaan subista aikaiseksi lisäämällä patongin kaveriksi juoma ja keksi(!). Miten keksi tekee aterian, jää ainakin itselleni vähän mysteeriksi. Mutta näin se vain on Subimaailmassa. Patonginkokoajalla oli myös joku mystinen ammattinimike, joka osoitti korkeata profession tasoa.

Keräämällä 8 merkkiä subikorttiin saa ison juoman ostamalla puolikkaan subin (15 cm) veloituksetta. 16:lla leimalla (2 korttia) saa ison juoman ostaessaan subin (30 cm) veloituksetta. 15 cm subista saa yhden merkin ja 30 cm subista 2 merkkiä.

Omakohtaisesti olen Subista tykännyt ja heidän patonkejaan eri kaupungeissa äpöstänyt. Hinta on vähän ankara ja patonki pitää ainakin omien kokemusteni mukaisesti syödä heti tai se saattaapi vettyä.

Kaikki saman ketjun ravintolat» Täydennä känkkylän tietoja
» Kerro muuttuneista tiedoista
Kirjoitettu maanantaina, 24.08.2009 19:55 Petteri / KTF
Päivitetty perjantaina, 01.06.2012 23:37 Suvi / KTFKommentoi paikkaa

Kaikki kommentointi sivustolla on toistaiseksi estetty häiriköinnin vuoksi.Kommentit vuodelle 2013

Arkisto: 2013 (4)  2012 (9)  2011 (2)  2010 (6)  2009 (8)  2008 (18)  2007 (12)  2006 (35)  2005 (46)  

Nimimerkille KMies: Minä olen lähestynyt Subwaytä pari kuukautta sitten ihan sitä virallista palautekanavaa pitkin, jota he netissä ylläpitävät. En ole kysymykseeni vielä vastausta saanut, joten ainakin systeemi on hidas, mikäli aikovat vastata lainkaan. Kysymykseni liittyi tosin hieman eri asiaan, mistä täällä puhuttiin, mutta en silti luottaisi siihen, että tämä "oma kanava palautteelle" toimisi hyvin muissakaan tapauksissa. Mutta kaenkky.com onneksi toimii ainakin :)
Kokeilkaapa huviksenne subwayn omaa kanavaa palauttelle josko asiat menisi sitä kautta paremmin perille?
Olen täysin samaa mieltä ja siksi olenkin siirtynyt siihen uudempaan keskustan subwayhin asiakkaaksi. Saa syödä rauhassa ja on myös paljon siistimpi paikka kuin tämä! Suosittelen siis paikan vaihtoa:)
Nyt ihan oikeesti, mitä helvettiä täällä on tapahtunu viimeisen parin kuukauden aikana? Työntekijät joko tekee liikaa töitä tai ei saa palkkaa tarpeeksi koska eivät enää jaksa kunnolla palvella asiakkaita entiseen malliin positiivisella asenteella, vaan saavat asiakkaalle tuntemuksen aikaan, että on väärään aikaan väärässä paikassa koska juuri nyt ei kiinnostaisi palvella yhtään ketään... Toiseksi, mikä on tämä uusi "asiakas"-kunta, mekastavat alaikäiset(alakoululaiset) äidin pikku pullasorsat, jotka koskaan mitään tilaamatta roikkuvat ovella ja pöydissä kiljuen kuinka perjantaina vedetään perseet kahella sidukalla ja kuinka sit oksennetaan pitkin kyliä ja pitäjiä hehheh! Yritä siinä hyvillä mielin syödä kun et omia ajatuksia kuule siltä vittusaatanaperkeleeltä, saatikka saa minkään näköistä ruokahalun kohotusta ainakaan, näiltä iljettäviltä jutuilta joita ei voi olla kuulematta kun siinä viereisessä pöydässä huudetaan vieressä istuvalle kaverille niin kovaan ääneen että varmasti finnkinollakin asti kuullaan kuinka viime viikonloppuna oltiin niiiiiin sekasi että äitille jäätiin kiinni ku mentiin kotiin oksennukset housuilla!!! Luulis että työntekijöillä on ne samat oikeudet kuin muidenkin ravintoloiden hlökunnalla, eli ohjata nämä keskenkasvuiset asiakkaankarkottajat muualle, jos eivät kyseisessä ravintolassa aio mitään tilata!! Toivottavasti tämä viesti päätyy ihan nyt henkilökunnankin silmiin ja asialle tapahtuu jotain, koska tietääkseni paikalla on aika paljon tyytyväisiä vakiasiakkaita, mutta tätä menoa ne kaikkoavat olemattomiin ja jäljelle jäävät satunnaiset tietämättömät rassukat, jotka eivät myöskään ensimmäisen kerran jälkeen eksy varmasti kyseiseen ravintolaan! Ystävällisin terveisin; miltei jokapäiväinen asiakkaanne (tätä menoa entinen)
Arkisto: 2013 (4)  2012 (9)  2011 (2)  2010 (6)  2009 (8)  2008 (18)  2007 (12)  2006 (35)  2005 (46)  
Arvosana

Palvelu

3.2

***
-
*
-

Ruoka

4.0

****
-
*

Miljöö

2.9

**
-
*
--

Arvosana

3.4

***
-
*
-

70 käyttäjän mielipiteet.
Subway, Keskusta
Yhteystiedot:

Kategoria:

Aukioloajat:

Maksutavat:
Aliakset:

Avattu vuonna:
GP.blog
Rekisteröityneet käyttäjämme ovat käyttäneet tähän paikkaan rahaa yhteensä 694.58 euroa.