Kaikki » Känkkyä ja kebabia » Riccione

Riccione
  Lättyä Laanilasta

Pizza Kebab Kasvisruoka Kotiinkuljetus
Talvi 2007

Hinnasto (30.05.2008)

Hintantie 31:een avautui lokakuussa 2005 uusi känkkylä. Riccione on alueen pioneereja, sillä Laanilassa ei aiemmin känkkylöitä liene ollut. Ympäristö on karu, mutta alueen kasvava väestö voi hyvinkin tehdä toiminnasta kannattavaa. Omistajanvaihdos on kuitenkin jo kerran koettu.

Kerrostalon kivijalkaan perustettu känkkylä on pelkistetty niin ulkoa kuin sisältäkin. Oven eteen pääsee portaiden lisäksi luiskaa pitkin, mutta ovesta sisään on esimerkiksi pyörätuolilla turha yrittää parin portaan ja kapean oven vuoksi. Sisällä on viisi loshia ja muutama baarijakkara, ja sisustus on ihan mukava.

Salaattipöytä on perustasoinen ja tuore, tosin yleensä salaatit ovat valmiina rasiassa kylmäkaapissa, joka tarjoilee myös limunaatit tai maidon/veden känkyn kaveriksi. Palvelu on vähäeleistä mutta toimivaa ja ystävällistä, eikä keittiön puolella (lue: asiakkaan silmien alla) turhia haahuilla, känkyn saa käpälään varsin nopeasti. Känkyt eivät ole kooltaan suuren suuria, mutta ainakin täytemäärä on kompensoinut asiaa. Paikasta saa myös salaattiannoksia.» Täydennä känkkylän tietoja
» Kerro muuttuneista tiedoista
Kirjoitettu torstaina, 01.10.2009 02:30 Anu / KTF
Päivitetty perjantaina, 01.10.2010 11:06 Suvi / KTFKommentoi paikkaa

Kaikki kommentointi sivustolla on toistaiseksi estetty häiriköinnin vuoksi.Kommentit vuodelle 2013

Arkisto: 2013 (33)  2012 (33)  2011 (31)  2010 (34)  2009 (36)  2008 (90)  2007 (124)  2006 (103)  2005 (26)  

Pahus vieköön, laatikostani löytyi pitsojen saatanalliset säkeet. Ehkäpä luin huolimattomasti täyteluettelon mutta ei ollut aikomuksenani tilata majoneesi lättyä. Yäk. Mielestäni majoneesi on vain yritys naamioida kehno pitsa syötäväksi.

Syödessäni tunsin kuinka rasvamolekyylit repivät kirskuvia käsijarrujaan suonistossani päälle. Olen elossa edelleen ja minun on tehtävä tunnustus, pitsa oli maittavaa ja tarjoilija tyttö ihana.

Silmän ja ruumiin ruokaa. Ola!

Mielestäni taso säilynyt hyvänä muutoksista huolimatta. Ei oo tarvinu kertaakaan pettyä. Pikkusen ehkä kismittää, että nykyään saa jalat rakoilla paikassa juosta jotta saapi passilla sen ilimasen lätyn kantoon.
Rekisteröitynyt käyttäjä Satunnainen makustelija - 21.07.2013 17:28
Käyttäjä on muokannut kommenttia 21.07.2013 17:30
Käytiin Satunnaisen makustelijan paremman puoliskon kanssa hakemassa ruoat täältä muuan päivä takeperin. Havaitsimme että paikassa on uusia työnteijöitä ja hintojen nousustakin valiteltiin seinällä olevassa paperissa. Vaimo otti hänen suosikkiannoksensa chicken wingsit ranskalaisilla ja allekirjoittanut kebusalaatin.

Vaimo katseli kotiin tultuamme annosta ja ihmetteli miksi se näyttää erilaiselta kuin ennen. Ei ollut enää tulista dippikastiketta vaan sen oli korvannut joku paholaisen hillo tyyppinen paprikasalsa? Vaimo oli erittäin pettynyt annokseen ja sanoikin ettei täältä enää tarvitse annosta hakea. Satunnaisen makustelijan oma kebab salaatti oli ihan ok, joten seuraamme kuitenkin tilannetta.

Nam!!! Maiskis!!! Suosittelen!!! Tulen uutestaan!!!

0/4, mutta "tosi" => +1 pistettä

Erittäin hyvät pitsat. Kanapitsa tosi hyvä, kana hyvälaatuista joten makuakin pitsassa enemmän kuin aikaisemmin muualta tilatuissa vastaavissa. Palvelu hyvää, paljon oli asiakkaita, joten kiire ja jonotusaikakin mielestäni ymmärrettävää. Hyvä!
ahmet on töissä siinä uusi omistaja se on vienyt monta paikkaa konkurssiin en usko tuo pysyy pytyssä kauan)))
Taso huonontunut tosissaan, annoskoko ja täytteet. Tänään tuli krapula-annos haettua ja riisi oli ihan puuromaista.
Pizzapassikin kokenut inflaation. Ennen sai 9 leiman jälkeen ilmaisen pizzan, nyt leimoja pitää olla 13.
Saisko tänne uuen ruokalistan? Jos joku viittis nappasta kuvan?
Rekisteröitynyt käyttäjä _TEME - 30.06.2013 09:50
Käyttäjä on muokannut kommenttia 30.06.2013 09:51
Täällä käymisessä oli useamman vuoden tauko kun jossain vaiheessa loistava paikka muuttui keskinkertaiseksi. Kuulin kuitenkin että omistaja olisi vaihtunut ja että pitsojen koko ja maku olisi taas kohdillaan. Perjantaina aamupäivästä painelin paikalle toteamaan asian. Hlökunta kieltämättä näytti toiselta kuin ennen ja listalle oli tullut myös uusia pitsoja. Otin pitsan johon tuli jauheliha, pepperoni, jalapeno, jäävuorisalaatti, tortillasipsejä, salsaa ja majoneesia. Koko oli iso ja maku hyvä, ehdottomasti pitää käydä haukkaamassa muitakin pitsoja listalta.
Ricci pilalla . Naurettava määrä täytteitä pitakebussa.
Pakko yhtyä alempiin kommentteihin että taso huonontunut uusien omistajien myötä.
Juu: taidat olla päissään, koska Riccione on ollut olemassa kahdeksan vuotta.
Uuden omistajan myötä kebuannokset pienentyneet ja pizzojen maku huonontunut ja täytteet vähentyneet. Pitänee etsiä uusi kantapaikka kymmenen vuoden uskollisen tukemisen jälkeen
Hyvä lätty, kohtuullinen toimitusaika. Ei valittamista
Kylläpä on täytteet vähissä kun pizzaonlinen kautta tilaa. Huhheijaa tuli mieleen kotipizza paitsi että siinäkin on enemmän settiä päällä.
Täällä osataan kypsentää pohja sopivan rapeaksi toisin kuin monessa muussa paikassa. Majoneesista myös plussaa.
Työkaverini kehuvat tämän pizzerian pizzoja ja minäkin päätin tästä syystä käydä testaamassa paikan känkyt. Ihmettelen nyt kavereideni makuaistia - ainakin minun Quoatro oli täysin mauton ja palanut. Kokoa oli kyllä kiitettävästi, mutta mieluummin maku kuin koko. Edes tabasco ei auttanut - oli laimennettu vedellä. Makunsa kullakin, mutta tämä ei maistunut minulle.
Saahan täältä välillä hyvääkin ruokaa mutta turhan hyvin on jäänyt mieleen muutamat pohjanoteeraukset: kermaperunat kylmiä, osittain jäässä. vegepizzasta löytynyt pieni pala kebabia. tilattu 2 pizzaa, saatiin 1 palanut pizza kahden eri pizzan täytteillä.
Eri henkilöt olivat tiskin takana kuin jo useamman vuoden ajan paikkaa pitäneet. Kebab-annoksen hinta oli noussut 8 euroon. Lihan ja salaatin määrä annoksessa oli pienentynyt, toisaalta maku oli hyvä.
Taitaa olla. Eri hemmot sielä ainaki pyörii, pitsojen koot myös pienentyneet. Viime kerralla tilaamasta cascadasta puuttui kebabit kokonaan. Luuseri kun on, niin ei tietenkään kehdannut asiasta paikan päällä valittaa.
Onko omistajat vaihtuneet Riccionessa? Äsken kävin iskenderin hakemassa, laatu hyvää niin kuin aina, mutta annoskoko on pienentynyt.
Kämpille monta kertaa tilannu ja aina on ollu sitä mitä pitänykki! Paras uutuus on nää hot wingsit, vaikkei ne tulisia ookkaa ni hyviä silti! :)
Ei pysty tilaan kun väittää olevan kiinni!
Onko tämä kiinni kun pizzaonline kertoo "avaamme pian"????
eilen tilattiin lätyt täältä paikasta. pettymys oli suuri kun huomattiin, ettei täytteitä juuri pitsoissa ollut. pohja paistoi muutamassa kohdassa, joten tästä paikasta ei kyllä enää pitsoja osteta! :/
Paikka mukava, viihtysä ja hyvät ruoat, mutta ku autolla tullee nii autopaikan etsiminen rassaa.. Kouluarvosana vahva 8.
20 annosta tilanneena työpaikalle en saanut kuittia, koska en ollut sitä etukäteen tilannut! Kuitti olisi kuulemma löytynyt ravintolasta paikan päältä.
Tänään krapulapizzat nauttineena suosittelen. Kuljetus tuli alta tunnin. Hyvää oli stella lätty.
kebab iskender oli valtava annos, ei jaksanut syödä kaikkea; suu olisi syönyt, maha vetänyt mutta ei kestänyt heikot jalat... tässä paikassa kuitti tulee kysymättä...
Riccionen kebab testattu. Yritys hyvä kymppi mm. kebabin kastikkeet erinomaiset ja persiljaa päällä. Itse tärkein, eli tuote, eli liha jäikin sitten jälkeen parhaan tittelin omaavan Hadian vastaavasta selvästi. Mautonta, löysää höttöä. Lisäksi ranskalaiset olivat tietenkin raakoja ja lötköjä, kuten yleensä käy.

Kokeiltu, mutta ei jatkoon.

muutamia vuosia sitten tuli käytyä välillä koska itse ruoka oli melko hyvää. Mieleen kuitenkin jäi että monesti odotettiin kahta pizzaa yli 45 min vaikka paikka kuhisi tyhjyyttä. Joskus palvelu oli tökeröä.

Paikalle täytyy silti antaa taas mahdollisuus että näkee mikä meininki on nykyään. Ja pizzat on yleensä hyviä ollukin mikä tietysti tärkeintä.

Haettiin kotipakettiin ja saatiin väärä pizza. Olisi saanut uuden lätyn kun olisi vienyt väärän takaisin muttei silloin viitsinyt lähteä yli 20km ajamaan yhteen suuntaan joten lupasi silloin että seuraavan kerran käydessä saa ilmaiseksi sen pizzan minkä oli tilannut. Pizzaa ei kuitenkaan saanut ilmaiseksi (kolme-neljä viikkoa tapahtuman jälkeen) koska ei osannut sanoa tarkkaa päivämäärää milloin kömmähdys oli sattunut, tyrkytti kyllä ostamaan pizzoja.. Samaisella hetkellä joku haki pizzojaan ja hänen pizzat oli ilmeisesti lähtenyt jonkun muun matkaan ja asiakkaalle sanottiin vain että ne meni jo. Kyllä meidän käynnit nyt loppui palvelun laadun takia.
Arkisto: 2013 (33)  2012 (33)  2011 (31)  2010 (34)  2009 (36)  2008 (90)  2007 (124)  2006 (103)  2005 (26)  
Arvosana

Palvelu

3.4

***
-
*
-

Ruoka

3.9

***
-
*
-

Miljöö

2.9

**
-
*
--

Arvosana

3.4

***
-
*
-

155 käyttäjän mielipiteet.
Riccione
Yhteystiedot:

Kategoria:

Aukioloajat:

Maksutavat:
Aliakset:

Avattu vuonna:
GP.blog
Rekisteröityneet käyttäjämme ovat käyttäneet tähän paikkaan rahaa yhteensä 2 476.45 euroa.