Kaikki » Matkalla / Oulun lähialue » Ramin grilli

Ramin grilli
  Ramin Grillistuga Kempeleessä

Grilli Olutta ja/tai Siideriä

Ramin Grilli sijaitsee pienessä punaisessa mökissä Kempeleen keskustan lähistöllä. Tai ehkä siinä keskustassa, missä se sitten lieneekin. Kuitenkin sellainen punainen tupa jonka ympärillä asfaltti ja multainen maa.

Grillistä saa ruoat mukaan autoluukulta tai menemällä sisään tilaamaan rasvat omalta luukultaan. Valikoimista löytyy myös kiskojen perustarpeet tupakkeineen yms. tarvikkeineen. Kuriositeettina pihalla on ilmeisesti kokonaisuuteen kuuluva grillauskatos - joskin epäselväksi jäi voiko sinne viedä omia makkaroitaan grillattavaksi vai onko paikka olemassa vain maksaville asiakkaille. Ympäristö on karuhko, mäntymetsäistä maastoa ja asfalttia.

Ruokapuolella valittavaa löytyi ihan runsaastikin. Hinnat ovat hieman keskimääräistä grillitasoa korkeampia tai ehkä samalla tasolla. Ehkä sitä olettaa saavansa maaseudulla halvempaa pöperöä. Tilasin testisettinä "Kempeleläisen", mikä oli käytännössä Renutyyppinen paketti kempeleläisittäin. Vuokaleipäsiivujen väliin 2 x kaiser, 2 x muna ja 2 x jauhelihapihvi. Annos valmistui siedettävässä ajassa ja lisäsörsseliksi sai valita majoneesin valkosipulilla tai ilman.

Karulle hirsipenkistölle syömään ja annosta alas. Melko nopeasti havaitsin klassisen perusvirheen annoksen täytteissä, sillä kosteuttavat soosit oli laitettu vain yksipuolisesti annoksen "yläkertaan". Alaosa oli siis täysin kuiva ja koska itse en niin jauhelihapihvin einesmäisestä raikkaudesta piittaa, alkoi annos maistua nopeasti epämiellyttävältä. Kuiva pihvi ja kananmuna ei valitettavasti hekumoi kielenpinnalla. Viidesosa annoksesta lensikin roskiin.

Ensitestaus ei siis ihan älyttömän onnistunut ollut. Kehno annos ja karu ympäristö hivenen kalliilla hinnoilla ei tee paikasta ainakaan minun vakimestaani. Tosin Kempelettä vältän muutenkin, jos vain voin.

Update 7.9.08: Ramilla ei ole aikoihin enää täytetty ramburgereita sivulta, vaan leipäset avataan ja mausteet levitetään tasaisesti jokapuolelle. Safkatkin ovat paljon maittavempia kuin ennen, tosin hintataso on noussut vanhastaan.» Täydennä känkkylän tietoja
» Kerro muuttuneista tiedoista
Kirjoitettu lauantaina, 09.08.2008 09:44 Petteri / Kooste / KTF
Päivitetty lauantaina, 17.01.2009 12:14 Petteri / KTFKommentoi paikkaa

Kaikki kommentointi sivustolla on toistaiseksi estetty häiriköinnin vuoksi.Kommentit vuodelle 2013

Arkisto: 2013 (9)  2012 (7)  2011 (5)  2010 (8)  2009 (11)  2008 (16)  2007 (9)  2006 (5)  

Huonoa ruokaa ja huonoa palvelua. Toisen en tähän paikkaan eksy.
Paikan nimikkoannos Kempeleläinen kuivaa leipää, jos haluaa sellaseen tukehtua niin hyvä valinta!
Hainpa sitten kebabsalaatin. En suosittele kenellekään. Annos oli pääasiassa jäävuorisalaattia jossa oli koristeena yksi ananasviipale ja aivan onnettoman vähän kebabilta etäisesti muistuttavia lihalastuja. Piti jatkaa kämpillä jauhelihalla että edes hieman sai nälkää siirrettyä. Ei näin! Palvelu oli kuitenkin nopeaa eikä siinä puolessa ollut mitään valittamista. Asun ihan grillin vieressä mutta alkoi tuntua siltä että lähtee boikottiin koko pulju ellei ruoka parane.
ruoka aika pahaa.hampurilaisen sänpylät aina melko jankkia ja sinappia ja ketsuppia sotketaan paljon mut sipulissa ja kurkkusalaatissa pihistellään.limukka oli melkeen juotavan kylmää ja palvelukin aina yhtä tympiä kuin ennenkin.pakko varmaa joskus käyä baarin jälkeen kuon oikeen humalssa,ku kotimatkan varrella on.
Haettiin vähän iltapalaa kyseiseltä grilliltä.. Palvelu oli nuivaa eikä hirveän asiakaspalveluhenkistä. Hinnat korkiammat kuin muilla lähigrilleillä, joten odotimme ruualtakin enemmän. Porilaista ei kuulemma voinut hyväksi kehua ja ranskalaisista olisimme toivoneet kypsiä ja edes jollain tavalla maustettuja (esim. perunamauste, suola??). Mausteetkin oli heitelty vähän sinne päin ja koko annoksilla oli huomattavasti pienempi, kuin kilpailevalla grillillä. Suurin osa jäi syömättä kun ei väkisilläkään sitä kehdannut vääntää. Olisi ollut parempi ja halvempi syödä kotona iltapalaksi näkkileipää. Toivomme että omistajat huomioivat työntkijöidensä asiakaspalvelutaidot ajantasalle, sekä ohjeistavat ruokien teossa ja maustamisessa paremmin.
pääsisköhän tämä paikka suomen kuivimpien grillieväiden kärkipaikalle, jos siitä olisi kilpailua. eipä näytä kovin monet muut grillit siitä kilpailevan.
nakkimies - 04.04.2013 23:26
Suvi/KTF on muokannut kommenttia 07.04.2013 22:44
Oulun/lähialueiden huonoin paikka ihan ehottomasti. Työntekijät vaihtuu kokoajan. Kadun syvästi joka senttiä, jonka olen tähän paikkaan pistäny! En suosittele.
Kaenkky Task Force  Kaenkky Task Force vastaa:

Arvailut poistettu.
porilainen ja makkarapotut ROKKAA!! - 23.02.2013 03:05
Vitty... Niiinku nimimerkki antaa ymmärtää nii aina on ollu viimisen päälle. Ainaki mulla. Nytte erehyin kempeleläiseen nii voi jeesus... Kuiva ku sperkaleen Kalahari vaikka iha iliman sinappia pyysin ja sainki. Hoksaatteko? Makkarapotut oli jeppistä.. Ei oo tähä asti pettäny.. Vielä. Palavelu toimi kivasti vaikka myyjä ite vähä hoonosti somea puhuki.
Otin eilen kuvan hinnastosta http://i10.aijaa.com/b/00152/11547626.jpg

Tilasin kerrosjättiburgerin 6,50 ja ranskalaiset kaikilla mausteilla 4,70. Ranskalaiset oli helvetin hyvät (mausteet) ja isot, en osaa muuta sanoa. Kerrosjättiburgeris oli isot pihvit mutta rasvan voisi tietenki vaihtaa useammin ku maistu hieman sellanen karsinogeeninen rasva, hampparia en jaksanu syödä loppuun. Aamulla jouduin viimeistelemään. Tämä luultavasti johtui siitä että söin aamusta big mac +aterian, illasta kiinalaista ja vielä yöllä yritin ahtaa kitaani lisää kaloreita. Paino 66,6 ja pituus 175cm

Arkisto: 2013 (9)  2012 (7)  2011 (5)  2010 (8)  2009 (11)  2008 (16)  2007 (9)  2006 (5)  
Arvosana

Palvelu

3.1

***
-
*
-

Ruoka

3.5

***
-
*
-

Miljöö

2.5

**
-
*
--

Arvosana

3.0

***
-
*
-

20 käyttäjän mielipiteet.
Ramin grilli
Yhteystiedot:

Kategoria:

Aukioloajat:

Maksutavat:
Muuta tietoa:
Aliakset:
GP.blog
Rekisteröityneet käyttäjämme ovat käyttäneet tähän paikkaan rahaa yhteensä 25.30 euroa.