Kaikki » Kuumana grillistä » A.M.J. Grilli-kioski

A.M.J. Grilli-kioski
  Patelan gp

Hinnasto (01.04.2012)

Patelan grillikiinteistöön on tullut Grilleriinan tilalle A.M.J. Grilli-kioski. Uudistus on jättänyt myös jotain vanhaa jäljelle ja perinteiset Patelan erikoiset ja makupalat on jätetty listoille.

Monipuolisuutta on listalle haettu paniineilla ja salaattia-annoksilla. Lisäksi lähikioskille tyypilliseen tapaan löytyypi karkki- & jäätelösettiä.

Ulkonakin voi kesäaikaan burgerinsa mussuttaa ja Patelan yöliikkujat arvostavat viikonlopun myöhäisempiä aukioloaikoja.» Täydennä känkkylän tietoja
» Kerro muuttuneista tiedoista
Kirjoitettu perjantaina, 11.06.2010 09:49 Anonyymi
Päivitetty keskiviikkona, 14.07.2010 23:00 Suvi / KTFKommentoi paikkaa

Kaikki kommentointi sivustolla on toistaiseksi estetty häiriköinnin vuoksi.Kommentit vuodelle 2013

Arkisto: 2013 (8)  2012 (23)  2011 (30)  2010 (19)  

tuli tuossa pari vk sitten haettua baari illan päätteeksi patelalainen ja aurajuustoburgeri.. makumaailmat ovat täällä kerrassaan kodillaan tälläinen raavaampikin mies nälänsä tappoi helposti parilla hampparilla! suosittelen kaikille lämpimästi -o
Tarkoitukseni käydä grilliltä ostamassa itselleni Klubihampurilainen. kun katsoin hinnastoa tuosta kuvasta siinä näkyi 3.50¤ jotenka luulin että hinta on sen verran, siispä kävin siellä ja siihen oli laitettu teipillä kiinni että Klubihampurilainen 4.50¤. Eihän minulla ollut sen enempää rahaa ja tiesin että se kuitenkin maksaisi enemmän joten otin pari pulloa mukaan ja luulin että se perinteisesti kelpaisi maksuvälineenä, kuten viikkoa aikasemmin kävikin, mutta kas kummaa kun eivät ottaneet. Noh päädyinkin lihapiirakkaan ja vein sen kotiin ja mietin että jos tämä olisi edes hintansa väärti ateria (3.50¤) mutta eihän se tietenkään ollut kuin kova lihapiirakka. Mausteet annoksen sisällä olivat todella vähäiset ja annos oli kuiva. Palvelu oli kyllä 1/5 ja annos 1.5/5.
Aurajuustohamppari ja bbq-hamppari testattu, ihan ok kamaa, tosin aurajuusto maistui hieman tunkkaiselle, liekö sitä aitoa vai jotain muuta. Muuten hyvät eväät taas, ei valittamista.
Miksi edes tilata normaalia hampurilaista? Joka ikisessä grilli- paikassa takuulla normaali hampurilainen on jauhelihapihvillä (eines) Tilatkaa täyslihahampurilainen niin se ei oo eines! En voi taas käsittää tätä ihmisten logiikkaa. Patelainen on tosi hyvä ja ei oo einespihvillä! Kuka edes einespihvejä saattaa syödä. Halpa hinta paska laatu, korkeampi hinta, parempi laatu. Näinhän se menee joka asiassa
Paikan pihvit, kuten lähes joka paikassa muuallakin (pl. ainakin Kauppuri ja Toripolliisi) muuallakin, ovat tietysti einestä. Se, että pihvien maku on halvan oloinen (kuten joku oli kirjoittanut) tarkoittanee vaan yksinkertaisesti sitä, että pihvit ovat halpoja. Maralle tiedoksi, että tukusta saa grilli halvalla heikompilaatuisia pihvejä, jotka ovat halvan makuisia. Veikkaisin Atrian jauhelihapihvejä. Voihan ne jonkun mielestä ollakin hyviä.
Jos tykkäät halvan makuisesta einesjauhelihapihvistä ja kitkerästä salaatinkastikkeesta dressinkinä, niin suuntaa tänne. Heikkolaatuista tavaraa kalliilla.
kyllä se isokokoinen mieskokki osaa eväät tehä paremmin kuin muut siellä olevat työntekijät ja kynsistä en tiedä, mutta aina se kätensä pesee kun ruokaa tulee laittamaan ja tänäänkin tuli maha niin täyteen patelaisesta että voivoi.
kyseisen paikan mieskokki vois leikata pitkät tupakan värjäämät kyntensä......
Arkisto: 2013 (8)  2012 (23)  2011 (30)  2010 (19)  
Arvosana

Palvelu

3.9

***
-
*
-

Ruoka

3.6

***
-
*
-

Miljöö

2.8

**
-
*
--

Arvosana

3.4

***
-
*
-

16 käyttäjän mielipiteet.
A.M.J. Grilli-kioski
Yhteystiedot:

Kategoria:

Aukioloajat:

Maksutavat:
Avattu vuonna:
Samalla paikalla
GP.blog
Rekisteröityneet käyttäjämme ovat käyttäneet tähän paikkaan rahaa yhteensä 103.90 euroa.