Kaikki » Kuumana grillistä » Grilleriina

Grilleriina
  It's back!

Paikka on lopetettu, tai sen nimi on vaihtunut.
RIP 2011-2013

Grilleriina teki paluun Hallituskadulle keskustaan! Grilleriinan Exodus on jatkunut vuodesta toiseen, välillä oltiin Asemakadulla ja välillä Patelassa - mutta nyt ollaan taas keskustassa menossa.

Grilleriinan sisustus on grilleille erittäin epätyypillinen. Viihtyisyyteen on panostettu ja grilliksi ei odottelutilaa sinällään heti tunnistaisi. Samaa meininkiä oli aikanaan jo Asemakadulla, missä oli ikkunoissa Unikkokuosit paikallaan.

Itse olen kolmisen kertaa käynyt testaamassa appeet ilta-/yöaikaan ja pitää kyllä todeta, että legenda on valitettavasti kuollut. Mukaan on jäänyt kehnosti laitettua kampetta ja uutta suosikkia ei ole löytynyt. Asemakadun Legendaarinen Vety on muisto vain.

Tarjonnassa muuten perusgp-variaatioiden lisäksi mm. Karppaajille disainattuja annoksia tai ainakin annos.

Paikka on yöaikaan auki ja tarjoaa sinällään ihan kohtuullisen vaihtoehdon känniruokailuun, mutta luksusta & loistavia löytöjä ei kannattane odottaa.» Täydennä känkkylän tietoja
» Kerro muuttuneista tiedoista
Kirjoitettu sunnuntaina, 06.02.2011 18:15 Petteri / KTF
Päivitetty lauantaina, 23.02.2013 14:18 Petteri / KTFKommentoi paikkaa

Kaikki kommentointi sivustolla on toistaiseksi estetty häiriköinnin vuoksi.Kommentit vuodelle 2013

Arkisto: 2013 (4)  2012 (13)  2011 (61)  

Eipä oullut yllätys, hyvä vaan. Surkea palvelu, omistaja on omituinen näin kauniisti ilmaistna
Eipä ollut enää auki kun aamuyöstä olisi lohiburgeria mieli tehnyt! :( Mainokset revitty ja kiinteistö tyhjillään. Kuopattu on siis tämäkin paikka...
Ihan hirveetä ruokaa,varsinki se karppaajalle tarkotettu ja henkilökunta mitä työskentelee, ala-arvoista asiakaspalvelua!
Puolen tusinaa käyntejä Grilleriinassa eikä kertaakaan ole joutunut pettymään. Ainakin tuplatäysliha kaikilla mausteilla on hyvä perustasoa parempi hampurilainen mikä taittaa hieman isommankin nälän. Ranskalaiset on myös kaikilla mausteillansa perustasoa. Palvelu on hieman alakuloista ainakin paikan omistajan taholta..ihmekkös tuo ku eipä sielä ole samaan aikaan ollut koskaan juuri ketään tai ketään. Paikka kaipaisi kipeästi ulkoasumuutoksia ja maineen korjausta.

Paikka on auki joka päivä klo 21-05 joka on mahtava homma jos yönälkä yllättää ja viikolla tai sunnuntaisin muut paikat ovat sulkeneet ovensa.

Arkisto: 2013 (4)  2012 (13)  2011 (61)  
Arvosana

Palvelu

2.3

**
-
*
--

Ruoka

1.4

*
-
*
---

Miljöö

1.8

*
-
*
---

Arvosana

1.8

*
-
*
---

10 käyttäjän mielipiteet.
Grilleriina
Paikka on lopetettu, tai sen nimi vaihtunut.


Yhteystiedot:

Kategoria:

Aukioloajat:

Maksutavat:
Aliakset:

Toimi vuosina:
GP.blog
Rekisteröityneet käyttäjämme ovat käyttäneet tähän paikkaan rahaa yhteensä 5.60 euroa.