Kaikki » Makuja maailmalta » Göreme, Höyhtyä

Göreme, Höyhtyä
  Göre saapui höhärille

Pizza Kebab Kasvisruoka

Göreme tuli ja otti vanhan Jouskan paikan haltuun Höyhtyän ostarilla. Samalla Höhärin grilli sai haastajan rasvannälkäisten ostajien sieluista.

Höhärin Göre eroaa edeltäjistään enemmän ravintolatyyppisellä ruokalistallaan. Eli sortimenttia on tarjolla totuttua enemmän peruskebabin ja -kaenkyn lisäksi. Eli on pihviä, tex-mexiä, kreikkalaista ja turkkilaista.

Kabinettiakin on tarjolla, sanoopi Internet. Eli copypastaa tulemaan: "Meillä voit järjestää pikkujoulut, synttärit, häät ja muut juhlat! Myös kokouksien pitäminen onnistuu 20 hengen kabinetissamme. Pöytävaraukset ja juhlajärjestelyt saat sovittua soittamalla ravintolaamme puh. 08 5306024 tai lähettämällä sähköpostia: goremeho@gmail.com "» Täydennä känkkylän tietoja
» Kerro muuttuneista tiedoista
Kirjoitettu torstaina, 07.07.2011 16:12 Anonyymi
Päivitetty sunnuntaina, 07.04.2013 22:59 Suvi / KTFKommentoi paikkaa

Kaikki kommentointi sivustolla on toistaiseksi estetty häiriköinnin vuoksi.Kommentit vuodelle 2013

Arkisto: 2013 (20)  2012 (51)  2011 (63)  

Tuli viikonloppuna käytyä pitkästä aikaa pizzaa vetämässä ja sehän tosi hyvää. Jotenkin mehukas ja kokokin tuntui kasvaneen. Palvelu oli erinomaista ja olut kylmää, kiitos.
Eilen kävin lounasaikaan syömässä ja kylläpä taas pizza maittoi, eikä tarvinnut kauaa odotella vaikka porukkaa oli jonkin verran. Ja sokerina päällä; se ihana ja mukava tarjoilijatar on taas näköjään töissä:)
Hankkikaa hyviä tarjoilijoita!? Tänään illalla pitsaa hakiessa palvelu oli vähän ynseää ja hidasta.. Pitsa kyllä maistui mutta palvelu ei liioinkaan. Missä on se kiva ja tummanpuhuva pieni tarjoilitar, joka aina on palvelualtis?! Leijona on pop, paras pitsa maailmassa! :) kIITOS Göreme!
Minun mielestäni göremen pizzat ovat muuttuneet alkuajoista. Alussa juustoa ei todellakaan ollut nykyistä määrää, miksi olisin käynyt siellä silloin paljon, jos niin olisi ollut. Juustoa on mielestäni liikaa silloin, kun mikään muu ei maistu. Minustakin juusto kuuluu olla päällimmäisenä, ei täytteiden alla.

Et ole ennen tuntenut göremessä käynyttä, joka kitisisi juuston paljoudesta, no nytpähän tunnet ;)

Höyhtyän Göremen pizzat eivät ole muuttuneet mihinkään suuntaan sinä aikana kun se on ollut toiminnassa. Juustoa on aina ollut yhtä paljon, juuri sopivasti. Minä taasen en tunne ketään Göremessä käynyttä, joka kitisisi juuston paljoudesta. Enemmin paljon juustoa päällimmäisenä, kuin järjetön kasa täytteitä juuston päällä.
No ei mielestäni ole mitenkään järjestäytynyttä mollausta, en tunne ketään ihmistä joka tykkäisi paksusta juustolevystä pizzan päällä niin, ettei mikään muu maistu kun juusto.. sitähän varten tämä sivusto on olemassa, että tänne kirjoitetaan arvosteluja eri paikoista.

Ps. joskus aiemmin olen ylistänyt tätä paikkaa, kun silloin ruoat olivat niin hyviä täällä.

Vaikuttaa melko järjestäytyneeltä mollaukselta.

Mutta vinkiksi jos juuston määrä häiritsee; kysäiseppä tarjoilijalta puoli juustoa!

Siitä on pitkä aika kun viimeksi kävin. En mene enää göremeen :( harmillista kun ennen on saanut hyviä pizzoja täältä mutta ei enää. Pizzalla oli kokoa kyllä, ei ollut palanut jne. mutta juustoa oli siis AIVAN ÄLYTTÖMÄSTI. Sellainen puolen sentin kiinteä juustokerros oli levynä pzzan päällä. Yritin vähän "napsia" sitä pois että maistuisi muukin kuin juusto, mutta tällä konstilla lähti tietenkin muutkin täytteet matkaan. Aurajuustoa ei ollut pizzassa ollenkaan vaikka sen tilasin. Keskellä oli kohtia joissa pohja oli millin paksuinen ja johon juusto oli laitettu "jatkoksi", toisaalta reunat olivat jäätävän paksut.. tosiaan laatikon avattuani, täytteitä paitsi jalapenot, ei näkynyt koska tämä jäähtyessään kiinteytynyt juustolevy peitti ne alleen. EI JATKOON.
Tulinen kastike ei ollut tulista nähnytkään, vaan täynnä valkosipulimurskaa.ristikkoperunat lötköjä eikä rapeita...kebab ei maistunut tuoreelle.
Ruoka oli todella hyvää. Kuitenkin minun annoksestani puuttui tsatsiki ja kaverini görzonesta rucola.
Majoneesi jäi puuttumaan pitsasta, vaikka sen tilasi. Taas.
Ihan hirveetä ku laittavat ranskalaiset kebabin ja kastikkeiden alle. Inhottavan vetisiä lötköjä ovat kebabin alla piilossa! Vähän nyrpeää palvelua yhdellä naistyöntekijällä. Pizzathan täällä ovat mauttomia ja kuivahkoja... Harmi. Pihviannokset (esim wieninleike) ovat olleet hyviä!
visa electroni käy ja hinnat noussu uuden listan myötä
Kävin eilen illalla hakemassa pizzaa pitkästä aikaa, ja edelleenkin laatu on samaa hyvää eikä tarvinnu pettyä! Pizza maistui ja täytteitä oli kivasti, palvelu oli ystävällistä ja osaavaa.
Keskustan Göremestä sain tarpeekseni noin vuosi sitten ja se on jarruttanut täällä käyntiä, vaikka Kastellin Göreme vielä ihan hyvä onkin.

Noo, paikka on iso, viihtyisä ja luettavia lehtiä löytää paljon. Vieressä olevat ilmaiset parkkipaikat on iso plussa. 2 pizzan perusteella sanottuna pizzat ovat samaa sarjaa kuin Kastellin Göremessä. Eli juustoa löytyy ja täytteet ovat sitä mitä tilataan. Erikoisen pizzoista tekee se että tomaattipyre maistuu kovasti läpi ja sitä on paljon. Majoneesi on hyvää ja pelastaa jos pitsa sattuu olevan kuiva, kuten kumpikin testikänkyistäni tuntuivat vähän olevan. Onneksi vain vähän sillä kumpaankin olin tyytyväinen.

Kyllä tämän suosikiksi voi lisätä ja isolla porukalla voisin kuvitella tulevani tänne.

Kylläpä taisi olla viimenen kerta, kun kyseisessä syöttölässä tilaan pihvieväitä! Olen kahtena eri lauantaina käynyt täällä syömässä päivän tarjouksen mukaisen possun pippuripihvin. Ensimmäisellä kerralla pihvi oli paikoin palanut ja sitkokuiva. Lohkoperunat oli järkyttävän suolaiset.

Toisella kerralla pihvi alkoi olla jo sinnepäin (yhäkin liian kuivaksi paitettu), mutta kaikki muu meni päin prinkkalaa. Pihvi kellui muutamien ihan karrelle palaneiden kesäkurpitsa ja paprikapalojen päällä. Paprikoissa maistui home (paprika hyvin herkkä homeen maulle pilaantuessa). Kastike olisi ollut muuten hyvä, mutta palaneet kasvikset sotkivat senkin. Perunat olivat pikkukipossa ja aika turhankin kauan rasvakeittimessä lillutettuja.

Kebabia kokeilin kyseisessä paikassa, mutta kuten edeltäjäkin totesi, että sooseja tulee ihan liikaa. Eväät kelluvat rasvatomaattiliemessä ja vähäiset salaatit on tietenkin upotettu salaatinkastikkeeseen.

Paikka on kyllä ihan kiva muuten ja tilava, mutta ainakaan pihvieväitä tai kebabeja en kyllä suosittele. Kebab menee, jos vain muistaa pyytää vähemmän kastikkeita.

Näistä epäonnistumisista ei voi syyttää ainakaan kiirettä, sillä jokaisella kerralla ruokailijoita on ollut 1-5 itseni lisäksi. Keittiöstä kuuluu kyllä kova puheensorina, että mahtaako kokeilla jäädä varsinainen työ hunningolle muun joutavan seurustelun lomassa.

Paikassa ei saa rahoilleen näköjään vastinetta. En suosittele kenellekään.

Kebabit testattu. Emäntä otti kasviksilla ja minä iskenderin. Pettymään joutui, kebabissa oli aika paljon sellaista kuivaa koppuraa seassa ja sooseja oli aivan liikaa. Söi päältä parhaat, niin jäljelle jäi kastikkeissa uivat kasvikset ja kebabit. Saisivat vähentää soosia siinä 70% ainakin. Kebabliha oli hieman eri makuista kuin perinteiset tukkuvarraskebut, mistä plussaa. Parissa muussakin paikassa olen tätä saanut ja on parempaa kuin monien paikkojen kumikebabit.

Sen sijaan salaatit olivat tuoreita, valikoima oli keskimääräistä parempi (tosin kurkkua ja leipää jäi kaipaamaan) ja kastike oli toimivaa.

Palvelu oli ihan viiden tähden tasoa, harvoin näin ystävällistä ja palvelualtista näkee. Loistavaa.

Ruokia oli todella paljon erilaisia, siitä ehdoton plussa! Palaamme kyllä testaamaan vielä pihvit, pastat ja pizzat.

Plussaa myös kahveista/teestä ja kekseistä, olivat hyvä jälkiruoka.

Summa summarum: pienin varauksin (kebab..) yksi parhaimmista paikoista oulussa.

Huonoa pizzaa en tästä paikasta ole koskaan saanut, päin vastoin Höyhtyän Göreme on edelleen yksi parhaista ellei paras. Mitään speciaalimpaa en tosin enää ole tilannut, täällä on muutamia aika rohkeita täyteyhdistelmiä pizzoissa. Eikä siinä mitään, mutta itse olen enemmän perinteisen lätyn kannattajia.

Täytteistä ei tosiaankaan ole ollut puutetta, pizzat ovat tosin ohuempia kuin ne perinteiset Göremen kiekot, mutta ainoastaan pohjan osalta.

Syömäni pizza lauantaina oli mauton, kuiva ja päällä oli vähän täytteitä! Ei kiitos enää pizzaa täältä. Mutta Wieninleike täällä on loistavaa!
mahtavat pizzat ja täydellinen paikka! paljo pizza vaihto ehtoja ja eri makuja! muutkin ruoat ovat hyviä mutta pizzaa sinne kannattaa mennä syömään! HALPA!!!!!!!!!
Arkisto: 2013 (20)  2012 (51)  2011 (63)  
Arvosana

Palvelu

3.9

***
-
*
-

Ruoka

3.4

***
-
*
-

Miljöö

4.2

****
-
*

Arvosana

3.8

***
-
*
-

19 käyttäjän mielipiteet.
Göreme, Höyhtyä
Yhteystiedot:

Kategoria:

Aukioloajat:

Maksutavat:
Avattu vuonna:
GP.blog
Rekisteröityneet käyttäjämme ovat käyttäneet tähän paikkaan rahaa yhteensä 118.20 euroa.