Kaikki » Makuja maailmalta » Sukhothai

Sukhothai
  Oulun 2. thai

Etnoruokaa

Uusi thaikkula keskustassa. Samoissa tiloissa kävivät käväisemässä myös Persian Palace ja joku fuusiocuisine ja vieläpä pizzeria Fantasia. Mutta nyt siis thaikkua.

Paikka oli siisti ja tilaa piisasi istuskella. Mukavasti oli myös immeisiä syömässä lounasaikaan. Erityisen thaihenkinen paikka ei ehkä ollut, mutta eipä se niin olennaista ollutkaan. Hinnoittelu tähtää selkeästi oululaiseen makuun - eli isoa annosta kohtuuhintaan.

Ensitestauksessa päivän buffetti ja hyvää settiä oli! Kummastusta herätti Seafood-nimellä tarjotut erinomaiset kanavartaat. Potkua ruokiin saa chilisoosia lisäilemällä.» Täydennä känkkylän tietoja
» Kerro muuttuneista tiedoista
Kirjoitettu maanantaina, 24.10.2011 12:34 Petteri / KTF
Päivitetty sunnuntaina, 18.12.2011 15:36 Anu / KTFKommentoi paikkaa

Kaikki kommentointi sivustolla on toistaiseksi estetty häiriköinnin vuoksi.Kommentit vuodelle 2013

Arkisto: 2013 (9)  2012 (12)  2011 (15)  

Tuli muutaman kerran käytyä pitkin kevättä ja kesää, ja hyvää oli safka, kelvollinen palvelu, puhtaat pöydät, ei hassumpaa kaiken kaikkiaan. Sitten kai jokin meni pieleen, viimeiset pari kertaa ruoka on ollut suorastaan kauheaa tönkkösuolattua moskaa joka ei enää todellakaa maistu mitenkään erityisen thaimaalaiselta tai edes kelvolliselta. Jälleen siis yksi paikka joka päätti säästää ihan väärässä kohdassa. En ainakaan tämän vuoden puolella enää vaivaudu paikalle koskapa hyviäkin mestoja edelleen löytyy.
Kävin keskellä viikkoa lounasbuffetissa ensimmäistä kertaa, enkä kyllä voi pahemmin kehua. Olin melkeinpä ainoa asiakas ja vähäinen ruoka oli ehtinyt seistä jo jonkin aikaa. Ruoka ei näyttänyt hyvältä, mutta thaimaalaiset maut erottuivat kyllä, vaikkakin suolaa oli liikaa. Tiskissä luki kyllä kanat, possut ym, mutta olisi ollut kiva tietää, mitä kastike oli. Olisin kaivannut ihan perus jasmiiniriisiä paistetun riisin lisäksi. Noh, hyvänä puolena kuitenkin hyvin ystävällinen palvelu ja siistit tilat. Voisin antaa mahdollisuuden listasta tilatulle ruualle, mutta buffettiin en mene toiste.
Buffet hyvää ja ei hintakaan ollut paha. Tulen toistekkin.
Hyvää on ruoka. Käytiin lounas buffee syömässä. Oli maittavaa ja monipuolinen
Lyhyesti sanottuna ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä, tulee mentyä toistekkin.
Olen käynyt kyseisessä ravintolassa vuodenvaihteen jälkeen lukuisia kertoja sekä paikan päällä syömässä että take away -meiningillä ja täytyy sanoa, että on yksi oulun parhaista etnisistä ravintoloista. Olenkin tätä myötä siirtynyt kiinalaisesta thaimaalaisen ruuan kannattajaksi.

Paikka on siisti, annokset edullisia ja eritoten herkullisia. Olen suosinut "lounasannos" -kokoa, jota saa kaikkina kellonaikoina (7,80e), joka rittää varsin hyvin yhden henkilön nälän tyydyttämiseen. Ellei sitten erityisen tulisesta tykkää, niin kannattaa pyytää ainakin ensimmäisellä kerralla kastike mietona tai maistella muutenkin miedompia kastikevaihtoehtoja (esim. phanang curry). Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen paikka!

Olipas eväs. Ei voi suositella ainakaan lounaspaikaksi. Ruoka oli oikeasti pahaa. Etikkaa oli lotrattu ihan liikaa, ja ruoka oli seissyt ihan liian kauan vitriinissä. Ei kannata ihmetellä jos olet ainoa ruokailija.
Loistavaa basilikalla maistettua ankkaa. Annos oli kookas ja jopa ruoan asetteluun oli jopa panostettu. Musiikit ärsyttivät hiukan istuttuani suoraan kaiuttimen alapuolelle.
Tulipa käytyä tätä testaamassa. Sunnuntai-iltana oli kovin hiljaista, ravintolassa ei ollut muita asiakkaita kuin seurueemme.

Ruoka oli oikein hyvää ja kohtuuhintaista, ainon mennä toistekin.

Arkisto: 2013 (9)  2012 (12)  2011 (15)  
Arvosana

Palvelu

4.3

****
-
*

Ruoka

4.2

****
-
*

Miljöö

3.7

***
-
*
-

Arvosana

4.1

****
-
*

13 käyttäjän mielipiteet.
Sukhothai
Yhteystiedot:

Kategoria:

Maksutavat:
Avattu vuonna:
Samalla paikalla
GP.blog
Rekisteröityneet käyttäjämme ovat käyttäneet tähän paikkaan rahaa yhteensä 133.50 euroa.