Kaikki » Känkkyä ja kebabia » Ninwe (Välivainio)

Ninwe (Välivainio)
  Ninwe de luxe

Pizza Kebab Kotiinkuljetus

Hinnasto puuttuu!

Ravintola & Pizzeria Ninwe ei Välivainiolla yllätä - listalla pizzaa, kebabia ja salaatteja. Arkisin myös buffa.

Buffettiin sisältyy pizzaa, kebabia, riisiä, ranskalaisia lohkoperunoita, kebabsalsa-salaattia ja 3-4 erilaista vaihtelevaa ruokalajiketta hintaan 8.40¤. Tarjolla ma-pe 10-14.

Hinnat: Normipizzat 6,5¤, normipannupizzat 8,5¤ rullat ja kebabit 8¤, salaatit 8¤ sekä normiperhepizzat 13¤.

Opiskelija-alennusta saa korttia vilauttamalla.

Älä sotke keskustan Ninween, joka pitää nelivitosen jälkeen kansan ruoissa.» Täydennä känkkylän tietoja
» Kerro muuttuneista tiedoista
Kirjoitettu maanantaina, 26.11.2012 20:05 Anonyymi
Päivitetty sunnuntaina, 07.04.2013 22:53 Suvi / KTFKommentoi paikkaa

Kaikki kommentointi sivustolla on toistaiseksi estetty häiriköinnin vuoksi.Kommentit vuodelle 2013

Arkisto: 2013 (26)  2012 (17)  

Kotipakettiin otetut känkyt olivat ihan kelpo apetta. Plussaa erittäin nopeasta palvelusta ja tuoreen paprikan käytöstä säilykkeen sijaan. Miinusta sen muistatin känkkylöistä tutun, tasaisen vaaleanpunaiseksi värjätyn bulk-kinkku-raasteen johdosta. Kaikenkaikkiaan positiivinen makuhetki, käyn kyllä toistekin.
Tämän päivän lounasbuffetti oli ehkä huonoin koskaan näkemäni. Valikoima oli todella suppea, jokainen ruoka oli todella todella kuivaa eikä ollut minkäänlaisia kastikkeita jotka olisivat vähän pelastaneet tilannetta. Asiakaspalvelusta toisin voi antaa vain hyvää palautetta.
Tunnelmaa ei tässä paikassa pahemmin ole vaan paikka näyttää lähinnä peruskoulun ruokasalilta. Onneksi ruuan taso onkin sitten ihan eri luokkaa, samoin palvelun. Henkilökunta ymmärtää suomea ilman mitään ongelmia - toisin kuin vaikkapa Keskustan samannimisessä paikassa - ja kotiinkuljetuskin toimii moitteetta. Kymmenkunta kertaa on safkat tilattu ovelle eikä ainakaan vielä ole tullut ensimmäistäkään väärää lättyä. Salaattipöytää voisi kyllä hieman säätää houkuttelevammaksi.
Opiskelija-alennusta ei enää saa :(
Suunnitelma oli tuomittu epäonnistumaan, oli niin hyvä pizza että eihän siitä jäänytkään evääksi ;) Kokonsa puolesta olisi kyllä riittänyt...
Mukava henkilökunta, puhtaat pöydät, maittava safka. Sen enempää en vaatisikaan känkkylältä. Ehdottomasti suosikkipaikkani sen jälkeen entinen suosikki tehosti kannattavuutta laskemalla laadun lattiatasolle.
Poikkesin Välivainion Ninween lounaalle 11:30. Paikan FB-sivulla oli ilmoitus, ettei kesä- ja heinäkuussa ole buffetia tarjolla. Yllätyksekseni buffet kuitenkin oli katettu. Erehdyin ottamaan myös buffetin. Paikassa ei tuntunut juuri kävijöitä olevan, vain kaksi ruokailijaa ennen minua, eivätkä hekään näyttäneet valinneen buffetia. Kaikki buffetin tarjoilu oli seissyt pöydässä ilmeisesti alusta lähtien, pizzat jähmeitä, kebab jäähtynyttä. Buffetin yhteydessä ei ollut kebabille muuta kastiketta tarjolla kuin majoneesia.

Oma vikani, että otin buffetin tarkistamatta pöydän tarjontaa. Heidän vikansa, että ovat ilmoittaneet buffetin olevan suljettu -> ei asiakkaita, pöydän tarjonta ei vaihdu.

Meidän perheessä ei tarvi kysyä, että mistä haetaan, kun tekee pitsaa mieli. Se on automaattisesti auton nokka kohti Välivainion Ninweä! :)
http://ravintolaninwe.pizza-online.fi/index.php
Häätyi ihan täältä Jäälistä lähtä testailemaan Perjantai-illan kunniaksi tätä Ninweä. Eipä tarvinnut tähänkään Ninween pettyä. Lähes yhtä maukasta lättyä sai kuin Albertinkadultakin :)
Pahus, eipä hoksannut että ois ollu taas buffettia tarjolla viikonloppuisinkin. Mutta eipä tarvinnut pettyä, grekula ja jenkkipizza pitää nälän poissa ainakin hetken ;)
Buffa parantunut Arbellon alkuajoista huomattavasti. Nykyisin monta eri vaihtoehtoa muutakin kuin roskaruokaa. En tykkää syödä pizzaa/kebabia joten on kiva kun buffa on monipuolinen. En muista sisältyykö maito ruokajuomana mehujen ja veden lisäksi, mutta mikäli ei, niin ottakaa ihmeessä valikoimaan. Hyvä vain et limukkahanat lähti pois!
Perus ja erikoispizzat on isoja ja täytettä riittää, eikä laadussakaan ole moittimista. Salaattipöydän antimet olivat tuoreita ja valikoimaa oli tavallista enemmän. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Sisustus oli hieman valju, mutta ihan perus känkkylä tasoista. Ihan mielellään täällä asioi, ei valittamista!
olipas kyllä herkullinen kiekko ja ystävällinen palvelu. eikä tarvinnu sormia nuoleskella rasvasta niinku eräissä muissa paikoissa vaikka aina ollu samat täytteet. eli kinkku, salami, ananas ja jauheliha.
Erittäin mukavaa palvelua. Rullakebabista syö kaksi ihmistä itsensä täyteen ja on erittäin hyvää. Pizzatkin on ihan hyviä. Ei voi kuin suositella.
Viikonloppu buffetti on poistunut koska kävijä määrä oli liian alhainen, mutta on mahdollista että buffet palaa valikoimaan mikäli suosio kasvaa
Nii ja mikä lauantai buffet? Ninwen facebook sivuilla luki "Yleisön pyynnöstä buffet myös lauantaisin klo 12-18" Höpöhöpö ja huitularupsis. Eipä siellä mitään buffettia ollu..
Ei kertaakaan pettänyt, asiakaspalvelu on loistavaa ja ruuat erittäin hyviä! Ny myös viikonloppuisinkin buffetti.
On se ihan perseestä laittaa paikan wwwsivut johonkin helevetin naamakirjaan!
Tulipas käytyä täällä tänään ensimmäistä kertaa ja täytyy todeta että olipas toi taxsi grekula pizza aivan loistava. plussaa myös myyjän loistavasta huumorin tajusta kuten että sen "navetta wiskin" voit ottaa itse tuolta kaapista :D.
Kävimpäs tässä tännää syömässä kebulätyn. Lätty oli perus pizzaa ei erikoinen muttei huonokaan. Mutta se yks myyjä koittaa ehkä olla hauskaki ku leikkasin pizzaa nii jäbä huutaa että elä runkkaa siihe pizzaan :D hmm...
Joskus taannoin testasin paikan. Päivällä kävin ja muita asiakkaita ei ollut. Tilaamani kebab-pizza oli ehkä hirvein ruokakokemukseni ikinä. Pizzat nyt yleensä on lämpimiä ja sen näköisiä kun ne tarjoillaan mutta, kebab oli kylmää kuten myös koko pizza pohja. Oli pakko kysyä onko tämä uunissa käynytkään. Hyväksi koettuja paikkoja suosin edelleen, eikä tässä puljussa enää tarvi käydä.
Todella hyvät pizzat ja erittäin ystävällinen palvelu! Ainoa miinus konservatiivisista aukioloajoista - yöpäivystys viikonloppuisin olisi erittäin tervetullutta!
Hyvää palvelua täällä - Sain ilmaiseksi hörppiä kahvia pitsaani odotellessa. Pitsa tuli passelin ripeästi, eli puolikkaan kahvikupin aikana.

Ja itse pitsa, Taxi Grekula Erikoinen, huh-huh. 2 Kertaa söin itseni ähkyyn tuosta lätystä, joka on 7,5 eurolle melko hyvin vastinetta. Ei voi muuta kuin suositella paikkaa!

Haettu kebabrulla ja annoskoko on hyvä. positiivista salaatin ja muun tuoreus. ainoastaan kebab lihaa lisäämällä olisi tarjolla oulun parhaat annokset.
Ei mitään valittamista itse olen suht uusi asiakas ninwessä vaikka siellä vierailenki aika usein. Pizzat ollut todella maittavia ja palvelu nopeaa sekä ystävällistä. Suositelen kyllä kaikille :)
Arkisto: 2013 (26)  2012 (17)  
Arvosana

Palvelu

3.9

***
-
*
-

Ruoka

3.6

***
-
*
-

Miljöö

2.8

**
-
*
--

Arvosana

3.4

***
-
*
-

16 käyttäjän mielipiteet.
Ninwe (Välivainio)
Yhteystiedot:

Kategoria:

Maksutavat:
Avattu vuonna:
GP.blog
Rekisteröityneet käyttäjämme ovat käyttäneet tähän paikkaan rahaa yhteensä 344.80 euroa.