Kaikki » Känkkyä ja kebabia » Troija Kebab

Troija Kebab
  Oulun suosituin kebab-paikka

Kebab Kasvisruoka
Troija Kebab talvella 2010

Hinnasto (05.08.2009)

Annokset koostuvat kebabista tai kanasta, lisukkeista (mm. pita-leipä, erilaiset perunavaihtoehdot, riisi ja rulla) ja runsaasta salaatista eri muodoissaan. Kokoluokkia on annoksilla pääsääntöisesti kaksi; pieni ja iso. Lisäksi on jotain erikoisannoksia.

Kasvissyöjille on Troijalla on tarjottavanaan falafeliannoksia ja kasvissyöjän satsi. Raavaampikin rehunsyöjä pysyy kyllä Troijan annoksilla osana ravintoketjua. Kaikki kastikkeet käyvät myös vegaaneille, eikä Troija käytä eläinperäisiä rasvoja ruoanlaitossa.

Salaatinkastikevaihtoehdoista tunnetuin lienee taivaallinen kastike, jonka resepti oli ainakin yhteen väliin yksi kansallisista salaisuuksista. Myös muut salaattisoosit ovat kokeilemisen arvoisia. Lihan päälle tulee chilikastike, jota on kolmea eri vahvuusluokkaa.

Troijan kebab lienee hyvä esimerkki siitä, mitä voidaan saada aikaan hyvällä asiakaspalvelulla, tasokkaalla ruoalla ja pitkäjänteisellä työskentelyllä. Seiniä koristavat diplomit ja palkintokirjaset kertovat myös työn jäljestä.

Paikan vankkumaton suosio johtaa lähes väistämättä siihen, että ruokaa joutuu yleensä jonottamaan. Vuoden 2013 remontissa Troija laajeni naapurin pizzeriatilaan ja on siis nyt arviolta tuplasti aiempaa suurempi.

Troija Kebabin on omistanut kesästä 2009 lähtien Göreme.» Täydennä känkkylän tietoja
» Kerro muuttuneista tiedoista
Kirjoitettu sunnuntaina, 28.02.2010 10:10 Kooste / Petteri / KTF
Päivitetty torstaina, 06.06.2013 22:10 Petteri / KTFKommentoi paikkaa

Kaikki kommentointi sivustolla on toistaiseksi estetty häiriköinnin vuoksi.Kommentit vuodelle 2013

Arkisto: 2013 (103)  2012 (82)  2011 (46)  2010 (70)  2009 (74)  2008 (46)  2006 (111)  2005 (118)  2004 (105)  2003 (37)  2002 (2)  2001 (11)  

Oli kyllä pakko kirjoittaa kommentit ensikertaa tänne ikinä. Paikka on muuttunut tiloiltaan paljon parempaan suuntaan, mutta paikka ei ole enää entisensä. Oli kamalaa huomata miten liha oli muuttunut mausteisesta laatulihasta perus pizzeria kebabiksi:(! Enää eroa perus pizzeria kebabeihin tuovat vanhat kastikkeet. Hyvin pettynyt, sillä Troija oli ennen ylivoimaisesti paras ruokapaikka Oulussa! -Uutta "Troijan" alkua odotellessa.
Tuossahan tuo lukee kuka paikan omistaa. Mielestäni nämä uudet työntekijät (nuoret typykät) eivät yllä vanhojen työntekijöiden tasolle. Vanhoille työntekijöille ilmeisesti annettu kenkää, koska en ole heitä nähnyt kuukausiin.

Mutta ruoka on edelleen hyvää vaikka kaaliraaste onkin nykyisellään hyvin useasti paljon huonommin pilkottu kuin ennen. Muuten tykkään kaaliraasteesta kebussa. Salaatinkastikkeet ovat Oulun ykkösiä!

Troija on ollut pitkään suosikkipaikka ja vuosikaudet tullut sieltä kasvissyöjän annosta haettua. Pari viime kertaa olleet pettymyksiä - Hieman kotiin tullessa harmittanut, kun annokseen oli ensimmäisellä kerralla unohtunu laittaa sekä riisi, että ranskalaiset(pelkkää salaattia siis). Toisella kerralla matkasta oli jäänyt kastike. Syyä siinä sitte kuivaa riisiä...

Ei tarvi enää tarvi täältä asti lähteä asioimaan.

kuka nyt omistaa...
Kebabi oli perus hyvää, mutta salaatin luvattiin sisältävän tiskillä olevan menun mukaan pepperonia mutta tilalla olikin jalapenoa. Kana tuntui jotenkin omituisen pehmeältä mössöltä eikä oikein maistunut.
Perjantaina Troijasta 2 x kebab ranskalaisilla kotipakettiin. Uudet tilat yllättivät positiivisesti, edellisestä vierailukerrasta oli kulunut jo sen verran aikaa, että piti ensi ihmetellä tulinko edes oikeaan paikkaan. Jotain vanhaa ja tuttua sentään löytyi, nimittäin se tiskillä seisova kulahtanut A4-info kastikkeista. Ystävällinen ja rento palvelu, mutta kebabien valmistuminen kesti yli vartin vaikka paikassa ei ollut edes jonoa. Kebab, salaatti ja kastikkeet olivat totuttua, erinomaista tasoa ja annokset olivat isoja. Sen sijaan ranskalaiset olivat omaan makuuni liian vähän maustettuja ja ehkä aavistuksen raakoja/lötköjä. Tämän epäkohdan toivoisi korjaantuvan, muilta osin käynnistä ja ruoasta jäi hyvinkin positiivinen fiilis.
Muutamia kuukausia taukoa ja jälleen löysin edestäni ison salaattiskebun tulisella ja taivaallisella. En valita.

Troijassa on hyvä liha ja parhaat kastikkeet. TDK:ssa niin ikään hyvä liha ja paras salaatti. Corleone puolestaan lyö Jumbollaan ällikällä. Kehuttu Hadia kokematta.

Troijan perinteinen skebukuninkuus on tallella, mutta enää niukasti.

todella hyvät ruuat ja hyvä palvelu.kanattaa mennä uudestaan.oli maistuvaa ruokkaa.
Olipa taas mainio annos! Plussaa täpötäydestä juomakaapista. Ainoa miinus keikkuvasta pöydästä...
Ihan sama ku tähänki asti. Jos kirjottaja ei osaa edes pilikkua lauseeseen laittaa, niin se on joku troijan naapuri (suomen kieli taipuu suomalaisilta :) )
Kuka nyt omistaa?
troijan omistajat vaihtuivat göreme ei enää omista troijaa molemmat troijat on myyty!!!
Tämä on ollut jo pitkään suosikkipaikkamme ruoan suhteen, mutta aina vain ihmetyttää juomakaapin tyhjyys! Kaapissa on muutama juoma ja isoja cociksia ei yleensä oo ollenkaan, vaikka cociksen luulisi olevan aika perusjuoma tällaisessa paikassa. Ja viimeksi, kun kävimme, ei kaikki muutenkaan mennyt ihan nappiin...palvelu oli ankeaa ja tilatessamme kaksi annosta, toisen lihat olivat kylmettyneet...
Ja taas oli kebab göremestä tuttua huonoa lihaa: harmaata, sitkeää ja vetistä jännelihaa. On se jännä miten välillä sai sitä tuttua hyvää kebabbia ja nyt taas liha oli eriä. Onneksi otimme pienet annokset, nimittäin syömättä jäi.... Toinen kerta jo ja kolmatta kertaa en enää rahojani tänne enää tuhlaa. Kaaliraaste koostui lähinnä kahdesta isosta kantapalasta joista ei haarukka edes mennyt läpi. Hinnat nousi ja laatu laski! Ette te niillä kastikkeilla tätä paikkaa pidä pystyssä. Aivan uskomatonta kuraa koko annos.
Uudetkin työntekijätkin ovat hyviä ja oppii ajan myötä mutta yks ja ainut uus työn tekijä on parhain
Uudetkin työntekijätkin ovat hyviä ja oppii ajan myötä mutta yks ja ainut uus työn tekijä on parhain
Oon kyllä nähny niitä entisiäkin työntekijöitä, oisko ne vaikka kesälomilla tällä hetkellä tai siellä toisessa Troijassa.
Minne paikasta kadonneet vuosikausia olleet työntekijät? Nykyisellään aivan täysin uusia naamoja myymässä:
kävin tänään kaverini kanssa syömässä hyvät ruuat oli muuta kiitos saisko toi troija iloisempaa työntekijää... tyly mennä paikkaan missä ei naura tarjoilija hapannaamaa suoraan sanoen
Toisella kerralla petyin. - 28.07.2013 11:49
Kävin eilen päivällä yksin syömässä kebabrullan ja oli tosi hyvä, vaikka ei ollutkaan se kaikkein suurin syömäni rulla. Menin sitten illalla kaverini kanssa uudelleen hakeen kebabrullaa, mutta tällä kertaa sainkin puolet lyhyemmän ja muutoinkin pienemmän rullan, joten aika suurta vaihtelua rullan koossa.
Taas annos taattua hyvää evästä! Mieto kastike taisi vaan olla tulisempaa sorttia vahingossa, sillä suuta poltteli eri tavalla kuin yleensä...mutta maukasta oli siitä huolimatta!
Kuten sanoin makunsa kullakin. PISTE
Mieluummin sitä kuin kylmää kaalitortillaa. Hyi!
Mieluummin sitä kuin kylmää kaalitortillaa. Hyi!
Ai sitä hadian palanutta ja käristynyttä kebua orensseine salaatinkastikkeineen. Ei kiitos - makunsa kullakin.
Te ihmiset jotka tykkäätte tästä kebabista nii menkäähä maistamaan hadian kebabbia. Saatte maistaa hyvää ruokaa.
Ihmetyttää olen vakio asiakas ja vakio ruokani on kebab salaatilla +aura niin ei ikinä ole ollut moitittavaa kebabasta.. Hyvää se on ollu kateellista porukkaa taitaa kirjotella
Ennen oli kaikki parempaa, uuaa-uaaa - 14.07.2013 12:26
"Outoa - 14.07.2013 01:24" No olihan siellä lihassa jonkun kommentoijan mukaan ollut "verisuoniakin". Jonkinlainen gordon ramsay -ilmiö ollut tällä saitilla käynnissä jo ennen kuin kukaan edes tiesi gordon ramsaystä.
juu. just näinhän se pitiki mennä:) aina oppii kun kokeilee/lukee.. liekköhän ne asia kommentit sieltä koskaan tuleekaan.
jaap vituiks men ko ei muistanu ruksia painaa edellisee.. pistäkää menee jos näätte asialliseksi...
Itse käyn täällä kohtuullisen useasti enkä ole koskaan saanut sitkeää kebua. Sikäli ihmetyttää kommentti, mutta ainahan kaikkia on mahdollista.
Ei ollu hääviä kebabliha. Sitkeetä kuin kengänpohja.
Niin ja kaaliraaste oli hieman isompirakenteista(raastettu huonommin) kuin vanhaan hyvään aikaan. Muuten maku oli toki hyvä juuri kebun kanssa - toisin kuin salaatin kanssa.

Kaaliraasteesta pisteet Troijalle! ! !

Kävinpäs testaamassa tässä yöllä. Paikka oli entistä vanhaa paikkaa suurempi ja paikkoja oli syödä oikein mukavasti. Myyjät olivat nuoria typyköitä, eikä vanhoja työntekijöitä näkynyt - toivottavasti eivät ole ulkoistettu kokonaan uudistuksen myötä? Muuten annokseni oli oikein hyvä ja maukas, mutta fiilis ei ollut yhtään se sama kuin aiemmin. Nuoret typykät osasivat toki hommansa ja kiitos siitä heille. Salaatinkastikkeet edelleen Oulun ylivoimaisia ykkösiä. Kebun tulinen kastike ei ole tulinen, mutta eipä ole missään muuallakaan - valitettavasti.

kiitos ihanalle ystävälliselle tarjoilijalle hyvästä nopeasta palveluksesta. ihanat ruoat
On ainakin normaali kebab annokset kasvaneet aika reilusti..
Käytiin viikonloppuna syömässä kebabannokset uusissa siisteissä tiloissa. Tietääkseni kaikille tilattiin pienet annokset, mutta silti saatiin kahteen annokseen kaaliraasteet omille pikkulautasilleen, kun ei kebabin viereen mahtunut. Oli tosi jees valita kastike sekä lihalle että salaatille, oli muuten kaalikin hyvää tzatzikin kanssa... Jäi vielä kotipakettiinkin reippaasti jokaiselta yli. Huhhuh!
Troijan rullakebab iso? Not sure if serious...
Iso on rullakebab, vaikkakin aika hintava. Tulinen kastike vaan ei mun mielestä ole riittävän tulista. Itte sain hyvää palvelua ja ruoka tuli myös nopeasti.
Jatkoon!!! Hyvää oli ruoka 9+. Palvelu 6-.
Täh oon niin hämmentynyt kun joku huutelee ja haistattelee suurin piirtein v... Taidan jättää sanan sanomatta mutta kuites niin tyttö vaan jatko ruuan tekemistä eikä ollu kuulevinakaan koko humalaista miestä. Justiinsa oikeeta asiakas palvelu hyvä :-]
Jokavuotinen Troijassa käynti suoritettu. Tilojen väljyys tietenkin kävi silmään ensimmäiseksi, hyvä uudistus. Tosin sellainen abc:mäinen vaikutelma tuosta sisustuksesta huokuu, mutta kelpaa kyllä kebab-paikaksi. Palvelu oli ystävällistä, ei yskimistä, ja hyvin sujui kommunikointi.

Kotipakettiin lähti annos, ja kuten ennenkin, jo pieni annoskoko oli riittävä. Liha on muuttunut parempaan suuntaan siitä sitten viime käynnin, nyt oli oikeanlaista siivua ja makukin kohdallaan. Varmaankin selittyy sillä, että nykyään leikataan vartaasta paikan päällä. Potut olivat hieman lötköjä, tosin osa oli jo melkein rapeita.

Salaatti oli tälläkin kertaa se heikoin lenkki, olisi voinut oikeastaan jättää pois kokonaan. Ehkä tännekin sopisi paremmin se pizzerioista tuttu salaattipöytä, josta voisi halutessaan koota omanlaisensa annoksen.

Eipä tässä asioinnissa mitään kauhean värikästä tapahtunut. Pyörätelineestä tosin kaatui sisälle astuessani ihan omia aikojaan fillari. Telekineettistä raivoa kenties.

Ensi kesänä uudestaan.

Kebab lohkoperunoilla oli aika mauton ja annos valjunnäköinen. Kebabissa oli pari luunpalaa, hyvä etten hampaita särkenyt niihin. Taidan seuraavalla kerralla käydä jossain muualla, sillä ei ollut niin säväyttävä kokemus, että haluaisin tänne toiste. Plussaa paikan siisteydestä ja hyvästä palvelusta!
Ainakaan kermaperunoilla annos ei toiminut kovinkaan hyvin, mutta lihassa tai kastikkeissa ei ollut mitään erityistä vikaa. Hintaan nähden ihan ookoo.
Ihannn mAhtava paikka
asiakkaat varmaankin täällä kehuu ruokia vakio asiakas..
Eipä ole vaikea arvata kuka kehuu :-)
Aivan mahtavaa ruokaa siis totta puhut troijassa on isot annokset ja ei kyllä tarvi kauan aikaa odottaa että ruoka on valmis jes tätä justiin kaivattiin Oulussa
Siiss paras paikka Oulusta.. Nam mitä ruokaa ja on kyllä sen kokosiakin oon niin tyytyväinen paikkaa :-) iloisia työntekiöitä ja nopeaa tulee kyllä ruoka pöytään + plussa merkki
Siis onko tää paikka vielä pystyssä??? Ja missä päi oulua.nykyäään??
Itekki kävin tänään ja ei mitään moittimista, rullakebu ja iso kebab ranskalaisilla haettu ja ei voi kuin kehua, hyvää oli. PS Annokset olivat suuria ja lämpimiä ja rullakebab ei sisällä kurkkusalaattia!!
Tänään kävin ja hyvää oli. Oulun paras kebapmesta siis ei petä edelleenkään.

Ps. vai kurkkusalaattia? just just.

Maksaessani 7 euroa kebabrullasta odotan saavani rahoilleni vastinetta ja suuremmankin nälän pois, mutta niin sitä vaan erehtyy. Käytännössä annokseni oli epämääräinen kasa kaalia, ananasta, kurkkusalaattia ja huonointa maistamaani kebabia käärittynä tortillapohjaan, ja tämä annoshan oli kauttaaltaan aivan kylmä. Annoksesta sain väkisin yrittämällä puolet syötyä ja nälkä jäi. En varmasti ole toista kertaa menossa.
Lisäyksenä laitettakoon, että se yskivä työntekijä näytti valmistavan myöskin annokset.

Oikeastaan ainoan plussan voin antaa siitä, että annos oli sen kokoinen, ettei tarvitse nälissään enää olla. Eli semmoinen orastava nälkä lähti kyllä.

Nyt on kyllä jokin mennyt pieleen ja pahasti troijassa.

17.00 tilasin töistä tullessa pienen kebabin ranskalaisilla. Myyjä ei kysynyt lisukkeista tai kastikkeista mitään. No, sitten sanoin hieman myöhemmin mieltymykseni, eli mieto ja tzatsiki. Tarjoilijalla oli oikein kiva rohiseva yskä, eikä ainakaan sitä millään peitellyt, yski vaan kohti kun tilausta tein. Kiitokset siitä siis. Muutenkin oli vissiin huono päivä.

Annoksen kebab oli kunnon kumihöttöä. Mautonta ja omituisen tuntoista suussa. Ranskalaiset olivat aika lötköjä, ei kunnolla paistettu eikä maustettu. Salaatissa isoja palasia kaalia, olis saanu vähän hienompaa kyllä olla. Kastike oli kyllä tulista eikä mietoa ja tzatsiki oli ohutta lirua. Otin kanta-asiakaskortin, mutta jää kyllä käyttämättä nykyisellä menolla. Joskus sentään sai hyvää safkaa täältäkin...

Salaattikebab juoman kanssa 8¤ :/
Todella hyvää nykyinenkin kebabliha ei mitään eroa entiseen, muutenkin olen aina Troijasta saanut hyvät kebabit ei mitään moittimista. Ylivoimaisesti Oulun paras paikka laatukebabin ystävälle.
Todella outoa on se nykyinen kebab, ei todellakaan mitään laatulihaa ole! Peseppä palanen ja tutkiskele sitä. Huhhuh! Ulkonäkö ei muistuta lihaa etäisestikään. Ennen troija oli suomen paras kebu mesta mutta göremen myötä taso laskenut huimasti. Hinnat sentään on nousseet -huimasti!

nykyään kaikki pizzeriat myy parempaa kebabia kuin troija. Muut ostaa göranin kebabia tukusta, troija jyväskylästä suomi romania kebabinsa.

käykääpä tsekkaan troijan roskis niin huomaatte mitä skeidaa se liha on, nimim. Pakkahuoneenkadun kasvatti.

Ei ole kebabin taso laskenut mihinkään, aivan samaa tavaraa kuin ennenkin eli ei pysty valittamaan kun kyseessä on laatulihaa.
Kebabbien hinnat 9.5e iso annos, sama ottaako pelkällä salaatilla vai ranskalaisilla tms. Pomppaa valitettavasti hinta kovasti yli kipurajan ja lisäksi jos otat pelkällä salaatilla se on pienempi huomattavasti, kun jos otat ranskalaisilla. Todella todella kova hinta jos kebabbia on joku 100-200gr ja vähän salaattia, käykää rahamiehet täällä, itse ei pysty. Lisäksi tuolla hallituskadulla ei ollut ainakaan tuttua henkilökuntaa enään.

Eli pienet annokset 7.5 ja isot 9.5eur.

Aika surkeaksi on kebun taso laskenu. Kebab tehty ties mistä teurasjätteistä. Maku huonontunu ja paksuja verisuonia lastut täynnä. Joskus oli melkein ainut paikka mistä uskalsi kebabia hakea, mutta nykyään täytyy suunnata jonnekki muualle.
Jep, ei se oo suomalaista. Tottakai se on ''suomalaista'' kun valmistuttaja on suomalainen mutta valmistusmaa on muualla.
Itsekin olen kuullut pizzamaailmasta huhua ettei tuo "suomalainen kebab" olisi suomalaista nähnytkään. Ohitin ensiksi vain asian mutta "sisäpiiriltä" juttuja kuultuani olen aika varma asiasta. Kebab tosiaan tulee ulkomailta eikä suomesta.. Aika törkeää harhaanjohtavaa mainontaa
Miksi ette voi käyttää oikeaa kebabia???? Kauheaa sylttyä troijan nykyinen "suomalainen" kebab. Joka tulee ulkomailta ja maustetaan suomessa ja myydään suomalaisena.
namss :) kebu ranskiksilla ja hyvin maistui! Minunki annos tehtiin silmieni alla, että hankkikaa elämä tai uus rafla, jos oma ei menesty että pitää tulla mollaamaan muita. Ite olin kyllä tyytyväinen omaan annokseeni, kaikki oli kohallaan ja selvinpäin vielä hain annoksen :) eikä näkyny happamia ylivuotisia sitruunoitakaan :D
Kyllä mun annos tehtiin ihan silmien alla, läpinäkyvät vitriinit joista kyllä näky lisukkeet yms. (Siis Pakkahuoneenkadulla) Hyvää oli ja oikeen luksusta syyä pöyvässä :)
Työntekijät oli lounasta hakiessa happamia kuin ylivuotiset sitruunat. Ei kyselty mitä lisukkeita salaattiin vaan mätettiin surutta kaikki. Annokset tehdään nykyään piilossa takahuoneessa, ennen pystyi huikkaamaan jos jotakin oli menossa metsään. Lihapuoli kastikkeineen oli suunnilleen ennallaan.
Jopas oli Troija muuttunut! 5m x 5m ruokailutila on uuden sijaintinsa takia 10m x 5m ja sisältää oikeita pöytiä joissa voi harkita syövänsä paikan päällä ilman että kyynärpäät kolahtelee jonkun toisen asiakkaan kyynärpäihin. Ruoka oli yhtä hyvää kuin ennenkin, erityisesti ranskalaiset maistuivat mausteidensa takia ja kebab oli myös hyvää (huonoa kebablihaa en ole tainnut Oulussa syödä). Kebabin nälässä joko tänne tai Hadiaan. Känkkylöiden kebabannokset ovat näihin verrattuna ankeita, mutta syötäviä esityksiä.
Jaksa pettyä tähän paikkaan. Ainoastaan yksi työntekijä osaa tehdä annoksen oikein. Jokainen voi arvata, että kuka. Meleko surkiaa, että paikan taso oikiasti vaihtelee nuin paljo. Ruokalusikallinen raastetta ja päälle vähän veellä jatkettua tsatsikia. Jesh! Göremen karvakädet säästää.
Pakkahuoneenkadun Troija on kiinni kun sinne tehdään remontti, oven vieressä on kyllä uuden paikan osoite Hallituskatu 27.. eilen haettu maittavat kebabit sieltä!
Tänään oli klo 22:30 Troija kiinni eikä mitään lappusia ikkunoissa selvennykseksi...
Lisäksi feta on loistava lisä kokonaisuuteen.
Hallituskadulle on avattu toinen Troija. Pakkahuoneenkadun tiloihin tehdään remontti - sinnekin tulee lisää istumapaikkoja. Näin kertoi työntekijä. Salaattilisukkeeksi oli tullut uudessa paikassa fetajuusto :)
Mikähän tosiaan mahtaa olla tuo Hallituskadun Troija, onko tietoo?
Iso kebeb lohkoperunoilla haettu, ja täytyy sanoa että hyvää oli. Perunat olivat sopivan rapsakoita ja kebabliha ei ollut sitä samaa kauppatavaraa vaan paljon parempaa ja sitä oli laitettu annokseen paljon. Annos oli sen verran suuri, että siitä jäi vielä seuraavaksikin päiväksi. Tänne tullaan uudestaan.
Käytiin viime viikonloppuna vuosien tauon jälkeen kyseisessä paikassa ja kyllä oli pettymys. Tilattiin isot kebabit lohkoilla. Kebabbi ei ollut entisen veroista vaan melkein samaa mitä kaupan pakkasestakin saa, potut vetisiä joita voisi verrata mikropottuihin. Syömättä jäi potut. Kebabbia oli 5 tai kuusi siivua entisen kourallisen sijaan. Uudestaan emme tule.
Ei voi muuta sanoa kuin että on Trojan laatu laskenu niin alas että nyt oli viimenen kerta kun haen tuolta ruokaa. Ennen oli Oulun paras keböb paikka, nykyään varmaan huonoin. Ranskalaiset lötköjä eikä paistettu kunnolla, kebabbi mielestäni samoten. Kaiken kukkuraksi kastiketta/soosia oli ennätys vähän! Mihin maalima on menossa kun ei trojaan voi enää luottaa? Jos asuisin lähempänä niin veisin koko annoksen takaisin!
Troijalle tulossa etäpesäke? Vai loppuuko toiminta pakkahuoneenkadulta? Eilen huomasin Troija kebabin ikkuna mainokset hallituskadun varrella, kotipizzan kulmilla. (vanha grilli, jonka nimeä en nyt muista) Toivottavasti kuitenkin vanha paikka säilyy ja uudessa paikassa myös hyvät pöperöt ja pitkät aukioloajat :)
Hyvä paikka ja palvelukin pelaa. Paikan kebab Oulun parhaimmistoa ja kastikkeet todella hyviä ja tietysti se kaaliraastekin.
Kastikkeet täällä täysin omaa luokkaansa. Lisäksi kaaliraaste sopii Kebuun kuin nyrkki silmään. Kebu toki samanlaista mitä monessa muussakin paikassa. Tutut myyjät plussaa - vuosia olleet töissä joten kertoo hyvästä työilmapiiristä ja paikasta aika paljon.
No jaa, Onhan Oulussa mistä valita. Menee sinne minne mieli tekkee :)
Annokset koostuvat kebabista tai kanasta, lisukkeista (mm. pita-leipä, erilaiset perunavaihtoehdot, riisi ja rulla) ja runsaasta salaatista eri muodoissaan. Kokoluokkia on annoksilla pääsääntöisesti kaksi; pieni ja iso. Lisäksi on jotain erikoisannoksia.

Kasvissyöjille on Troijalla on tarjottavanaan falafeliannoksia ja legendaarinen kasvissyöjän satsi. Raavaampikin rehunsyöjä pysyy kyllä Troijan annoksilla osana ravintoketjua. Kaikki kastikkeet käyvät myös vegaaneille, eikä Troija käytä eläinperäisiä rasvoja ruoanlaitossa.

Salaatinkastikevaihtoehdoista tunnetuin lienee taivaallinen kastike, jonka resepti oli ainakin yhteen väliin yksi kansallisista salaisuuksista. Myös muut salaattisoosit ovat kokeilemisen arvoisia. Lihan päälle tulee chilikastike, jota on kolmea eri vahvuusluokkaa.

Troijan kebab lienee hyvä esimerkki siitä, mitä voidaan saada aikaan hyvällä asiakaspalvelulla, tasokkaalla ruoalla ja pitkäjänteisellä työskentelyllä. Seiniä koristavat diplomit ja palkintokirjaset kertovat myös työn jäljestä.

Paikan vankkumaton suosio johtaa lähes väistämättä siihen, että ruokaa joutuu yleensä jonottamaan. Sisätiloissa ruokailumahdollisuudet eivät ole kovin kummoiset, asiakaspaikkoja on vain kuusi. Uudet tilat ovatkin todennäköisesti parantaneet enemmänkin ruoanlaittomahdollisuuksia ja henkilökunnan työtiloja.

Troija Kebabin on omistanut kesästä 2009 lähtien Göreme.

Utelias! Lue toi teksti, Göreme omistanut jo vuodesta-09.
Omistaako suomalainen vai miten tää nyt menee?
Uusimmat Troijan tarrat löytyvät Hallituskadulta. Onko tämä siis muuttamassa vai tuleeko toinen paikka?
Ison kebabin koko minusta suurentunut viime vuodesta. Aivan loistava paikka edelleen. Hinta noussut 20 senttiä.
Oli hyvää taas (eilen abt klo 18.30) kolme annosta haettiin ja kaikki maistui.
Omasta mielestäni salaatinkastike on sitä samaa mitä aina ennenkin. Otan yleensä taivaallisen kastikkeen. Kebu kastike on myös pysynyt samankaltaisena vuosia. Tosin kaaliraaste ei ole enää pilkottu niin pieneksi kuin ennen - tästä miinus. Muuten lisukkeet sipulista aina jalopenoihin ovat pysyneet tasalaatuisina. Kebu hieman paksumpaa kuin vaikkapa muutama vuosi sitten.

Pitänee tällä viikolla testata onko salaatinkastike vetisempää kuin ennen. VIimeksi kävin n. 3-viikkoa sitten. Lohkoperunoita yms. muuta höttöä kun en syö.

Voi voi, kastikkeet vetisiä, laihoja haamuja siitä mitä aiemmin. Sama laadun lasku näkyy (ja tuntuu, hampaissa) myös lihassa, feta-juustossa yms.
Sattuipa maanantaina, noin klo 2200. Olin juuri palaamassa, onnistuneelta reissultani keilaradalta. Mietin hetken, mikä olisi vielä avoinna, ja eksyin troijaan. Vaikka oonki aina aatellu, että ennemmi meen naimisii ku ostan salaatin, pyörsin mietteeni ja ostin kebabsalaatin. Myyjä kyseli ystävällisesti kastikkeet sun muut mitä siihe kuuluu. otin siis ruuan mukaan, sainkin sen varsin nopeasti ja kotiin päästyäni avasin pussin jossa oli yksi loosteri jossa salaatti olisi, ruokailuvehkeet esille, ja avot! Noh, kuten sanottua en juurikaa oo syöny salaattia, koska oon hetero. Sielä oli kaalihaketta ja kebabbia, käsittääkseni annokseen nyt olisi pitänyt kuulua jotain muutakin terveellistä ja herkullista luomua. V-käyrä oli katossa, ja pistelin kebabit naamaan, liha oli ihan ok, mutta syyä ny laatikolline kaalihaketta ei jotenki innosta! ois pitäny mennä naimisii, hoksaatteko!
entinen mahtava kebab paikka on koko ajan luisunut alaspäin. nykyään tsatsiki on laihaa, salaatti ei samaa ja annokset pienentyneet, lihaa mitataan mittareilla. voih, entistä troijaa on ikävä.
Iso kebab ranskalaisilla , kastikkeeksi tulinen ja taivaallinen. Yksi parhaista kokemuksista mitä olen kokenut Oulussa kebab rintamalla..
Yli kymmenen vuotta käyneenä tyytyväinen edelleen. Samat hyvät kastikkeet ja muutenkin ok. Iso salaatilla+valkosipuli+majoneesi, ihan paras :)
P&R - 13.02.2013 18:55 kirjoitti: "Joo, annokset on kyllä niin huonontuneet, paljon pienemmät, kotona ei tiiä edes mitä olikaan tilannut, hinnat nousset, kantiskortilla ei merkitystä, majoneesi nykyään salaatissa -ei ruuassa niinkuin ennen -ja huonompi kuin ennen.Eipä ole enää meidän paikka,onhan noita muitakin -OLI ENNEN OULUN PARAS..."

Mistähän paikasta P&R lie puhuu.. majoneesia ei ole reilun 18 vuoden asiointihistorialla 'ruuassa niinkuin ennen' kyllä näkynyt ja omiin salatteihini ei ole majoneesia viime aikoinakaan kyllä ilmestynyt... 'kantiskortilla ei merkitystä' juuri tiistaina ilmaisen aterian jälleen syöneenä ja uuden 'kantiskortin' saaneena täytyy tästäkin olla erimieltä.. Hinnat toki ovat vuosien saatossa nousseet, yllätys yllätys. Mutta muilta osin epäilyttää ko. kirjoittajan erehtyneen paikasta tai kirjoittajan motiivit löytynevät muualta..

Hieno homma!
On suomalaisia työntekijöitä ja kebabbi on erinomaista!
Onko suomalaisia työntekijöitä?
Niih, tässähän on semmonen outo sattuma että paikka oli ennen suomalainen, nykyään jotain muuta...
Miksikähän on huonontunut?
Joo, annokset on kyllä niin huonontuneet, paljon pienemmät, kotona ei tiiä edes mitä olikaan tilannut, hinnat nousset, kantiskortilla ei merkitystä, majoneesi nykyään salaatissa -ei ruuassa niinkuin ennen -ja huonompi kuin ennen.Eipä ole enää meidän paikka,onhan noita muitakin -OLI ENNEN OULUN PARAS...
Salaatinkastikkeet ja salaattiraaste! - 03.02.2013 22:46
Salaatinkastikkeiden suhteen mielestäni aivan ylivertainen paikka Oulussa ja lisäksi pieneksipilkottu kaaliraaste on loistavaa juuri kebun kanssa. Annoskoot hyvät ja hintalaatu kohdallaan.

Muuten en näe paikassa erokoisempaa eroa muihin, mutta juuri nämä asiat ovat sellaiset, että käyn täällä. Toki rullakebun jos haluan niin haen muualta, mutta harvoin sellaista haluan, koska monissa muissa paikoissa työnnetään sekaan sitä oranssia pizzerioiden salaatinkastiketta.

Tuli haettua rullakebab ja kebab ranskalaisilla täältä. Ruoat oli JÄÄKAAPPIKYLMIÄ! Siis ei mitään lämmitystä nähneetkään, ihan helvetin kylmää ruokaa. Ainoastaan ranskalaiset oli lämpimiä. Eikä makukaan ollut kummoinen. Todella paska maku jäi paikasta, en todellakaan tule käymään toiste enkä tajua miksi kukaan hypettäisi tätä paikkaa.
Haetiin perjantai iltana töiden jälkeen 1 iso kebab raskalaisilla + 1 pieni kebab lohkoilla + 2 pientä kebabia ranskalaisilla, osassa tulinen osassa mieto kastike. (kaikki annokset ilman salaattia tai muita lisukkeita) Ja kaikki ruokailijat olivat tyytyväisiä annoksiinsa. NAM! :)
Arkisto: 2013 (103)  2012 (82)  2011 (46)  2010 (70)  2009 (74)  2008 (46)  2006 (111)  2005 (118)  2004 (105)  2003 (37)  2002 (2)  2001 (11)  
Arvosana

Palvelu

3.0

***
-
*
-

Ruoka

3.5

***
-
*
-

Miljöö

2.1

**
-
*
--

Arvosana

2.9

**
-
*
--

180 käyttäjän mielipiteet.
Troija Kebab
Yhteystiedot:

Kategoria:

Aukioloajat:

Maksutavat:
GP.blog
Rekisteröityneet käyttäjämme ovat käyttäneet tähän paikkaan rahaa yhteensä 2 143.48 euroa.