Kaenkkyaiheiset jutut » Uutiset » Uusia synergiaesimerkkejä

Uutiset

Uutiset
Kaenkkyuutisia meiltä ja maailmalta


Uusia synergiaesimerkkejä

Synergia-sivuille on ilmestynyt muutamia uusia käyttöesimerkkejä. Mukana myös hieman eksoottisempia, kuten Lisp ja Erlang. Vielä ku pystys tekeen samat Chefillä :)Kirjoittanut: Ville / Kaenkky Task Force
Jätetty: tiistaina, 08.02.2005 13:28

Kommentoi uutista

Nimimerkkisi  
Kommentti

Ohje:
2x Enter
 = kappalevaihto
Olen lukenut Kaenkky.com moderointilinjan ja hyväksyn sen.
 ^   Huom! Rasti ruutuun on pakollinen kommentoidessa.
KänkkyAuth IP-osoitteesi perusteella et ole kotoisin Suomesta, joten ole hyvä ja todista olevasi ihminen valitsemalla oheisista alasvetovalikoista oikeat täytteet kinkku-aura-ananas -pizzaan. Mikäli valintasi ovat virheelliset, kommenttia ei tallenneta järjestelmään lainkaan.

Kokoa kinkku-aura-ananas -pizza, ole hyvä:Kommentit

Rekisteröitynyt käyttäjä Timo - 08.02.2005 21:31
Ville/KTF on muokannut kommenttia 09.02.2005 12:46
Utelias kysymys: Kuinka isoa tietokantaa pystyisitte pitämään känkky-o-matic -alustalla? Siis softan puolesta? Vaatisiko tuhat känkkylää jo hirmu tehokkaan serverin? Entä jos olisi 10000 rekisteröitynyttä ja kymmenen hakua sekunnissa?
Kaenkky Task Force  Kaenkky Task Force vastaa:

Kari / KTF: Hieman vaikea arvioida noin päin.. Parhaiten tilannetta kuitenkin kuvastanee se, että vielä marraskuussa kaenkky-o-matic pyörähteli iloisesti Pentium3/500MHz "tehohirmulla" 500 megan muistilla, eikä järjestelmästä kuormitusta huomannut. Tästä voisimme päätellä, ettei tuhat känkkylää (nykyisin 250 kieppeillä) vaatisi sen kummoisempaa. Rekisteröityneet käyttäjät eivät sinällään rasita järjestelmää ja tietokantahakuja tapahtuu jo nykyään keskinmäärin 25 kpl jokainen sekunti. Reilun 9 päivän aikana tietokanta on käsitellyt 19 794 228 kyselyä.


Uutiset
« Palaa uutisiin